Op deze pagina vind je organisaties binnen het vakgebied Logistiek & Supplychain Management. Als je graag wilt werken binnen deze sector vind je hier een overzicht van organisaties die regelmatig op zoek zijn naar logistieke trainees, starters en stagiaires.

Logistics & Supply Chain

Logistics & Supplychain

Werken in de sector Logistiek & Supplychain Management is werken in een sector waar uitvindingen  en innovatie hand in hand gaan. Nederland huisvest mede dankzij haar geografisch ligging en haar infrastructuur een groot aantal toonaangevende spelers binnen deze sector. Ook voor talenten die een internationale carrière ambiëren is de sector Logistiek & Supplychain Management bij uitstek geschikt.

Carrière binnen het vakgebied Logistiek & Supplychain Management

Voor starters hebben de organisaties binnen deze sector vaak logistieke traineeships of talentenprogramma’s maar ook zijn er volop Management, Finance en IT Traineeships. Na een logistiek traineeship of een traineeship supplychain management kun je vaak doorstromen naar een functie als Logistiek Engineer, Supply Chain Manager, planner of logistiek analist.