1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij Smurfit Kappa

Smurfit Kappa

Future success depends on what you're made of

Werken bij Smurfit Kappa

Smurfit Kappa is een van 's werelds meest toonaangevende producenten van op papier gebaseerde verpakkingen, met ongeveer 46.000 werknemers op circa 370 productielocaties in 35 landen en met een omzet van €8,6 miljard in 2017. Wij zijn gevestigd in 22 landen in Europa en 13 in Amerika.

Binnen Smurfit Kappa Benelux werken er ongeveer 3.000 medewerkers op onze verschillende locaties. Het hoofdkantoor van de Benelux is gevestigd in Oosterhout. Het tiental trainees, in verschillende fasen van hun traject, is verspreid over de Benelux.

Wat wij doen

Wij ontwerpen, produceren en leveren verpakkingsoplossingen op basis van papier voor het verpakken, promoten en beschermen van uiteenlopende producten.

Wij werken samen met vooruitstrevende klanten in bijna alle industrieën. Met onze jarenlange ervaring, uitstekende productkennis, marktbegrip en innovatiekracht garanderen wij voor hen zakelijk succes. Bovendien verbeteren onze producten, die 100% hernieuwbaar zijn en duurzaam geproduceerd worden, de ecologische voetafdruk van onze klanten. Denk hierbij aan grote internationale klanten in de e-commerce, retail, AGF en farmacie.

Smurfit Kappa

Contact

Smurfit Kappa

Afdeling Recruitment

Warandelaan 2
4904PC Oosterhout
Nederland

088-671 3666

https://www.traineeshipbijsmurfitkappa.nl

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden