TraineeshipPlaza helpt organisaties zoals Alliander, NS, BoskalisAchmea en diverse overheidsinstellingen bij de arbeidsmarktcommunicatie onder de doelgroep van hoger opgeleid talent in de beginfase van de carrière.

TraineeshipPlaza helpt organisaties op verschillende manieren om te werken aan haar arbeidsmarktcommunicatie. Denk daarbij o.a. aan het vergroten van het werkgeversmerk of het promoten van een vacature of evenement. Zo helpt TraineeshipPlaza naast de inzet van haar site en daaraan verbonden kanalen organisaties bijvoorbeeld bij inrichten van Social Mediacampagnes, Zoekmachine-marketing (bijv. Adwords) en promotie via verschillende studieverenigingen. 

Talent is anno 2024 nog steeds schaars. Bemiddelings- en detacheringsbureaus profileren zich nadrukkelijker om jong talent te prikkelen en aan zich te binden. Bij TraineeshipPlaza.nl heerst de filosofie dat de primaire en secundaire voorwaarden meegroeien met de talenten en richt zich daarom alleen op organisaties die belang hechten aan de verdere ontwikkeling en groei van de talenten. 

TraineeshipPlaza is in 2008 opgericht door studenten in samenwerking met docenten vanuit diverse onderwijsinstellingen en de laatste jaren uitgegroeid tot één van de grootste oriëntatieplatformen voor hoger opgeleid talent.

TraineeshipPlaza fungeert naast als verzamelplaats voor de mooiste traineeships, stages, starterfunctiesinhousedagen of business-courses bij de meest toonaangevende organisaties binnen de verschillende branches ook als een informatiepunt voor orientatie-, sollicitatie- en carrieretips

Benieuwd welke mogelijkheden wij hebben om uw organisatie in de spotlights te zetten bij hoger opgeleide talenten? Neem vandaag nog contact met ons en/of download ook ons arbeidsmarktonderzoek!

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie