NS

Zet je carrière in beweging bij NS

Werken bij NS

Durf jij verantwoordelijkheid te nemen? Start dan bij NS.
Als talentvolle trainee op de arbeidsmarkt kun je vele stappen maken. En die eerste stap in je carrière is misschien wel de belangrijkste. Maar welk bedrijf past het best bij jou? Kies je voor NS, dan kies je voor een bedrijf dat maatschappelijk belang, commercie en dienstverlening in zich verenigt. Een bedrijf volop in beweging en gericht op de toekomst. Waar alles draait om succesvol samenwerken, maar waar je ook individueel het verschil kunt maken.

Veelzijdig
In 175 jaar heeft NS veel bereikt. We zijn uitgegroeid van een vervoersbedrijf tot een veelzijdige dienstverlener waar duurzaam en marktgedreven ondernemen de sleutel is tot succes en groei. Tegenwoordig zijn we actief op veel meer terreinen dan treinen. Wist je dat wij een van de grootste vastgoedbedrijven en horeca-exploitanten van het land zijn? Dat we dankzij onze internationale verbindingen een belangrijke speler op de Europese markt zijn geworden? De veelzijdigheid en grootte van onze organisatie maakt NS tot een aantrekkelijke werkgever voor trainees die inhoud en uitdaging zoeken. Met zoveel bedrijfsonderdelen en werkterreinen kun je bij NS binnen één bedrijf alle kanten op.

Vrijheid
Onze missie is het creëren van vrijheid voor mensen. Niet alleen de vrijheid om je te verplaatsen, maar om te kunnen doen wat je wilt, waar en wanneer het jou uitkomt. Rond stations creëren we faciliteiten waar mensen elkaar kunnen ontmoeten. Samenwerken. Ontspannen. Studeren. Genieten. Zelfs wonen. Als dynamisch dienstverlenend bedrijf staan we midden in de maatschappij, met de blik gericht op de toekomst. Met het oog daarop zijn we voortdurend op zoek naar talent. Ondernemende trainees die onze toekomst mede vormgeven en willen doorgroeien binnen NS.

Impact
Wifi in de trein, alle faciliteiten op de nieuwe en verbouwde stations, snellere informatievoorziening, tijdwinst door de HSL-lijn. Als je kiest voor NS, kies je voor werk dat impact heeft op meer dan één miljoen reizigers per dag. Als trainee krijg je de kans om multidisciplinair bezig te zijn, de ruimte om initiatieven te nemen en echt invloed uit te oefenen. Werk jij als technicus mee aan een trackingsysteem tegen wielslijtage? Of als IT’er aan cloud computing voor onze medewerkers? Bepaal jij als financial mede het beleid bij een bedrijf met een jaaromzet van ruim 6,5 miljard euro? De theorie heb je op zak, nu is het tijd om verantwoordelijkheid in de praktijk te nemen. Durf jij die verantwoordelijkheid aan?

Van trainee naar de top
Wil jij de top bereiken binnen NS in een leidinggevende functie of binnen een specifieke vakdiscipline? We bieden uitdagende traineeships voor onze toekomstige managers en professionals. Zoals het NS Operationeel Management Traineeship, of traineeships op het gebied van ICT, Techniek en Finance. Bij elk traineeship staat learning on the job centraal, daarom begin je direct in een verantwoordelijke startersfunctie. Wat je achtergrond ook is, vanaf de eerste dag speel je een belangrijke rol op de voorgrond. Wil je meer weten over de traineeships en werken bij NS? Lees verder op https://werkenbijns.nl/werkgebied/stages-traineeships/

NS

Contact

NS

Afdeling recruitment

Postbus 2025
3500 HA Utrecht
Nederland

030 235 36 46

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden