NS

Zet je carrière in beweging bij NS
Wie zoeken wij?

NS is op zoek naar talentvolle, ambitieuze en zeer gemotiveerde afgestudeerde HBO’ers en WO’ers voor de verschillende traineeships, met maximaal 1 jaar werkervaring

Waarom kiezen starters voor ons?

NS is een organisatie die midden in de maatschappij staat en een belangrijke publieke rol vervult. Als trainee begin je in een startersfunctie en krijg je gelijk je eigen verantwoordelijkheden. Gedurende het traineeship word je intensief begeleid door je leidinggevende en een Management Development adviseur die samen met jou je vervolgstap voorbereidt. Daarnaast krijg je een mentor. Dat is een directielid of senior manager uit de top 100. Met de betrokkenheid van onze bedrijfstop bij de ontwikkeling van jou als trainee benadrukken we hoe serieus we talentmanagement nemen.

Doorgroeimogelijkheden

Na het traineeship wordt er bekeken of jouw competenties gedurende twee jaar traineeship voldoende ontwikkeld zijn. Als dat zo is, bereid je met een Management Development adviseur jouw vervolgstap binnen de NS organisatie voor.

Opleidingen en cursussen

Tijdens het traineeship volg je verschillende trainingsmodules waarin je intensief wordt begeleid door 2 trainers. En natuurlijk kun je rekenen op begeleiding en feedback van je leidinggevende. Er wordt veel aandacht besteed aan de ontwikkeling van jouw competenties.

Primaire arbeidsvoorwaarden

Marktconform

Secundaire arbeidsvoorwaarden

NS heeft een eigen CAO, met daarin goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een 36-urige werkweek, voordelige reismogelijkheden per trein door Nederland, en een keuzeplan, waarmee je voor een deel individueel je eigen arbeidsvoorwaarden kan bepalen. Alle medewerkers die onder de CAO NS vallen, doen mee met de pensioenregeling van het Spoorwegpensioenfonds.

NS

Postbus 2025
3500 HA Utrecht
Medewerkers aan het woord
Ismail Operationeel Management Trainee NS
'Veel vrijheid en zelf de regie nemen'

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie