Sommige vragen worden vaker gesteld door organisaties die overwegen ons platform in te zetten bij de arbeidsmarktcommunicatie gericht op hoger opgeleid talent in de beginfase van de carrière. Vandaar dat we deze pagina hebben ingericht. Hieronder een aantal veel gestelde vragen:

Hoe snel kunnen we via TraineeshipPlaza.nl een wervingscampagne starten?

De informatie staat binnen 24 uur online maar in bijna alle gevallen betekent dit dat de informatie al na enkele uren online staat. We proberen daarbij de informatie zoveel mogelijk in de look and feel van de organisatie op te maken om zo ook het herkenningselement te stimuleren. Vanaf het moment dat u als organisatie tevreden bent en goedkeuring geeft gaan wij de vacature actief bekend making binnen onze doelgroep van hoger opgeleid talent. De meeste actief werkzoekende talenten gebruiken diverse bronnen bij de orientatie. Goede zichtbaarheid en herkenning zorgen dan ook voor een beter resultaat van u wervingscampagne.

Via uw controlpanel is vanaf het moment van activatie ook makkelijk om zelf de informatie naar wens te beheren.

Kunnen we de sollicitanten direct doorlinken naar onze eigen sollicitatieprocedure?

Ja, wij proberen het solliciteren zo laagdrempelig mogelijk te maken. Dit betekent dat de sollicitaties via de 'Solliciteer Direct' button direct in uw mailbox binnenkomen of worden doorgelinkt naar de sollicitatieprocedure van uw organisatie.

We hebben momenteel geen startersfuncties of talentenprogramma’s maar wel een aantal stages die we graag via TraineeshipPlaza.nl bekend willen maken. Is dit mogelijk?

Dat is zeer goed mogelijk. Een aantal jaren geleden hebben wij het verzoek gekregen vanuit diverse onderwijsinstellingen en organisaties of we ons nadrukkelijker konden profileren op het gebied van (afstudeer)stages en dat hebben we gedaan. We merken bovendien steeds meer dat de talenten die onze website bezoeken, volgen en liken interesse hebben in stagevacatures en onze expertise bij het vinden van een mooie stageplaats.

Wij hebben geen vast omkadert talentenprogramma. Kunnen we dan onze vacatures nog steeds via TraineeshipPlaza.nl bekend maken?

Alhoewel de naam wellicht anders doet vermoeden is dat zeker geen probleem. De gedachte van het platform is om samen te werken met organisaties die bereid zijn te investeren in de ontwikkeling van talent. De naam van de vacature is dan ook niet belangrijk. 

Voor andere vragen kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met [email protected].

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie