Werkwijze

TraineeshipPlaza helpt organisaties in de zoektocht naar jong hoog opgeleid talent. Sinds 2008 helpen wij met succes een breed scala aan opdrachtgevers bij het realiseren van hun wervingsbehoefte.

Hoe gaan wij in de praktijk te werk?
U bent op zoek naar toekomstig trainees, heeft een goede vacatureomschrijving op de planken liggen en wilt deze zo snel mogelijk onder de aandacht brengen van uw doelgroep.

Uit onze ruime ervaring is gebleken dat de juiste mix van verschillende exposure kanalen leidt tot een optimaal resultaat. Onderstaand leest u een beschrijving van de kanalen die wij o.a. inzetten bij het oplossen van uw wervingsvraagstuk. 

Werken aan uw werkgeversmerk via één van de grootste online platforms voor hoogopgeleide graduates in Nederland
TraineeshipPlaza is in 2008 opgericht met als doel organisaties een podium te bieden om zich te presenteren aan jong hoogopgeleid talent en anderzijds jong talent de mogelijkheid te bieden kennis te nemen van mooie carrièrekansen. Van meet af aan is het platform een succes gebleken. 

Het platform wordt maandelijks door meer dan 20.000 hoogopgeleide graduates/starters bezocht. TraineeshipPlaza functioneert puur als niche site. Uw vacature wordt gepubliceerd op een platform dat zich uitsluitend op HBO/WO talent met 0 tot 3 werkervaring. U bent ervan verzekerd dat uw wervingseuro effectief wordt besteed. 

Verspreiding van uw vacature via Social Media Advertising onder hoog opgeleide graduates en starters
Uit ervaring blijkt dat de inzet van social media advertising via bijv. het Metanetwerk (Facebook/Instagram) of LinkedIn platform goed werkt als versterkend element in het creëren van meer zichtbaarheid onder jong hoogopgeleid talent.

Bij het opzetten van een Facebook/LinkedIn advertisement campagne bakenen wij de doelgroep af op basis van interesses, opleiding(en), leeftijd, regio, etc. Dit maakt het voor ons mogelijk om het advertentiebudget op een effectieve wijze in te zetten. Wij kunnen uw social media advertising strategie vormgeven en uitvoeren. 

Google Search Advertising
Via het Google zoeknetwerk zijn wij in staat om actieve jobseekers voor u in kaart te brengen en vervolgens te bereiken via een tekstadvertentie. De wijze waarop wij dit doen is door het opzetten van een advertisement campagne. Relevante (gebaseerd op de vacature inhoud) zoekwoorden stellen wij hierbij allereerst vast om het algoritme van Google van input te voorzien. Vervolgens gaan wij verder met het verfijnen van de campagne. 

Landelijk netwerk studieverenigingen en onderwijsinstellingen
Door de jaren hebben wij een landelijk netwerk weten op te bouwen van samenwerkende studieverenigingen en onderwijsinstellingen. Wij helpen u graag bijv. bij het uitvoeren van een direct mailing gericht op graduates met een specifieke opleidingsachtergrond. U geeft aan welke opleidingen voor u relevant en of graag een targeting op regio wenst te maken. Wij gaan vervolgens in ons netwerk na hoe groot de groep is van ‘respondenten’ binnen het gewenste referentiekader. 

Wij ontzorgen u hierbij volledig en nemen het gehele organisatorische proces uit handen.

Verspreiding van uw vacature via de JobAgent
Een publicatie van uw vacature op TraineeshipPlaza geeft u de mogelijkheid om uw vacature via de Job Agent onder de aandacht te brengen van alle geregistreerde jobseekers met een aansluitende opleidingsachtergrond.

Benieuwd welke mogelijkheden wij nog meer bieden om uw organisatie in de spotlights te zetten bij hoger opgeleide talenten? Neem vandaag nog contact met ons!

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie