Je staat aan het begin van je loopbaan en je vraagt je af welke kansen de arbeidsmarkt jou heeft te bieden? Waar jouw talenten liggen? Wat jou onderscheidend maakt van de rest en hoe je dit het beste onder het voetlicht kunt brengen bij recruiters?

En natuurlijk die andere grote brandende vraag: Hoe kan ik het beste mijn zoektocht naar een passende/mooie baan aanpakken?

Tal van vragen die bij je opkomen, waar je niet wellicht niet meteen een antwoord op hebt. Een loopbaanadviseur kan je helpen bij het vinden van de antwoorden op deze vragen. Loopbaanadviseurs zijn professionals met ruime ervaring in loopbaanplanning. Velen van hen zijn hun carrière gestart als HR professional binnen het bedrijfsleven of de publieke sector.

Een loopbaanadviseur kun je beschouwen als een ‘kompas’ waarop jij kunt ‘navigeren’ naar een mooie start van je carriere. In het linkermenu vind je alvast een aantal handige artikelen van onze loopbaanadviseurs die jou op weg kunnen helpen.

Veel leesplezier en success toegewenst in je zoektocht!

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie