Voor succesvolle arbeidsmarktcommunicatie is bekendheid met de doelgroep van essentieel belang. Het team van TraineeshipPlaza spreekt de taal van de doelgroep. Wij kunnen ons dan ook gemakkelijk verplaatsen in de belevingswereld van de doelgroep en effectief inspelen op hun motieven. De inzet van TraineeshipPlaza vergroot uw wervingssucces. Daarnaast kunt u een sterk employer brand onder de doelgroep opbouwen en/of behouden.

Er zijn natuurlijk talloze mogelijkheden om te communiceren met de potentiële doelgroep van hoger opgeleid talent. De meest bekende zijn zeer waarschijnlijk het bezoeken van banenbeurzen binnen de onderwijsinstellingen, carrièrebeurzen, adverteren in studentgerelateerde magazines, kranten en tijdschriften en digitaal adverteren.

U heeft de keuze uit diverse digitale advertentievormen die u kunt inzetten ter bekendmaking van uw vacatures. Bijvoorbeeld via banners, digitale mailings en online bedrijfsprofielen. Al deze mogelijkheden hebben zo hun voor- en nadelen. Een groot aantal is slechts voor een beperkte tijd zichtbaar, niet aanpasbaar of erg kostbaar. Online bedrijfsprofielen zijn vaak aanpasbaar en kunnen naast corporate branding ook de optie bieden om vacatures op te nemen binnen het profiel. Websites van studieverenigingen zijn vaak een goed kanaal om de leden van een dergelijke vereniging te benaderen. Helaas is de kans dat niet-leden het bedrijfsprofiel ook bezoeken beperkt en dit maakt het bereik redelijk gefragmenteerd. Een ander nadeel is de veelvoud aan dergelijke sites waardoor u overal in de gaten moet houden of de informatie nog actueel is.

Garantie op succes is er helaas nooit bij arbeidsmarktcommunicatie, maar inzet wordt dikwijls wél beloond! Uw organisatie op de kaart zetten via TraineeshipPlaza, het studentenplatform bij uitstek, biedt vele voordelen. Behalve het bekendmaking van de diverse traineeships, startersfuncties, business-courses en stages via de site, carrieremail en jobagent, biedt TraineeshipPlaza.nl ook de mogelijk om uw organisatie grensoverschrijdend van elke regio 24/7 te profileren tussen de meest aansprekende werkgevers. Daarnaast helpt het organisaties bij het inrichten van Socialmediacampagnes en Zoekmachinemakerting. Het gaat hierbij niet zozeer om de grote van de naam of het personeelsbestand, maar het gaat om het specialisme en de aantrekkingskracht van de organisatie en de mogelijkheden die de organisatie biedt voor hoger opgeleid talent. TraineeshipPlaza is het verlengstuk van de personeelsafdeling naar de arbeidsmarkt voor HBO- en WO-studenten en starters. De slogan van TraineeshipPlaza zegt het al: Waar talent en topwerkgevers samenkomen! 

Benieuwd welke mogelijkheden wij hebben om uw organisaties in de spotlights te zetten bij hoger opgeleide talenten? Neem vandaag nog contact met ons en/of download ons arbeidsmarktonderzoek!

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie