1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij Alliander

Alliander

Diverse bedrijven, ruimte voor jouw energie

Werken bij Alliander

Alliander bereidt zich voor op haar rol en taak als netwerkbedrijf van de toekomst; door via innovatie snel slimme oplossingen te ontwikkelen en te implementeren. Oplossingen waarmee we de maatschappelijke kosten van onze energievoorziening beperken en waarmee iedereen onder gelijke condities toegang houdt tot betrouwbare, bereikbare en duurzame energie.

Onze business

Om bij het begin te beginnen: wij zijn een energie-expert met ondertussen al ruim 100 jaar ervaring. Dagelijks houden wij ons bezig met het beheren en aanleggen van kabels en leidingen, die stroom en gas leveren aan miljoenen Nederlandse woningen en bedrijven in de regio’s Noord, Oost en West. Een groot deel van onze collega’s is 24/7 bezig met het onderhouden van de energienetten en het oplossen van storingen.

Onze bedrijfscultuur

Voor ons zijn drie kernwaarden belangrijk: samen, focus, doen. Iedere dag voeren we met passie ons werk uit en zoeken we naar innovatie oplossingen om onze dienstverlening te verbeteren.

Diversiteit op de werkvloer

De energietransitie is een complexe uitdaging waarvoor we al het beschikbare talent, verschillende perspectieven en uiteenlopende competenties nodig hebben. Door diversiteit kunnen we iedereen, nu en in de toekomst, blijven voorzien van energie.

Er is een aantal belangrijke redenen waarom we bij Alliander aan diversiteit werken. Zo draagt het bij aan sociale rechtvaardigheid en sociale verantwoordelijkheid en leidt diversiteit tot betere besluitvorming en innovatiekracht binnen een organisatie.

Wij geloven in een inclusieve en diverse organisatie waarin iedereen vanuit zijn eigen kracht en talent een kans krijgt. Dus wat je verhaal ook is, je bent van harte welkom.

Dé sector van het moment

De energiesector is boeiend én booming! Want niet alleen wij praten over de energietransitie en duurzame inzet van energie, heel Nederland praat met ons mee. En dat maakt je werk bij Alliander extra spannend. Dus als je op zoek bent naar een beetje spanning in je werk dan zit je goed bij het meest energieke bedrijf van Nederland, welkom bij Alliander!
 

werken bij Alliander

Contact

Alliander

Afdeling Recruitment

Utrechtseweg 68
6812 AH Arnhem
NederlandNieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden