1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij Achmea

Achmea

De toekomst een stap voor zijn vraagt om vernieuwers

Achmea: al meer dan tweehonderd jaar de toekomst een stap voor

Achmea is een coöperatieve verzekeraar. Al sinds 1811. Vanuit meer dan tien verschillende merknamen verzekeren we ongeveer tien miljoen Nederlanders voor zorg, schade, en inkomen. We helpen onze klanten als het even kan vooral met problemen voorkómen. Met handige, gebruiksvriendelijke innovaties die bijdragen aan een gezond, veilig en toekomstbestendig leven.

Actify bijvoorbeeld is een app die je helpt om voldoende te bewegen, gezonder te eten en beter te slapen. Dat is drie keer winst voor een gezond leven nu en later. Of neem Otly, de digitale spaarpot voor kinderen. ThuisWacht, niet te vergeten, een slim veiligheidspakket om je huis mee te beschermen.

Ook bij onze verzekeringen, stapelen we innovatie op innovatie. Denk aan dekkingen voor zelfrijdende auto’s, intelligente chatbots en snelle schadetaxaties met helikopters en drones. Dagelijks relevant zijn voor onze klanten met diensten die het leven gezonder, veiliger en makkelijker maken, daar zijn we goed in. En als er dan toch iets gebeurt, dan proberen we met man en macht de vertrouwde en behulpzame verzekeraar te zijn die mensen houvast biedt en weer snel op weg helpt.

 

werken bij Achmea

Contact

Achmea

Kay-Lee Hendriks
Recruiter

Handelsweg 2
3707 NH Zeist
Nederland

+316-51083311

Werken bij Achmea

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden