Trainee Achmea Tarik Arslan
Tarik Arslan
Financieel Management Trainee

In maart 2020 ben ik begonnen met het Financieel Management Traineeship van Achmea. Gedurende het basisprogramma van 6 maanden heb ik binnen de financiële keten op 3 verschillende afdelingen meegedraaid. Op financieel inhoudelijk én op persoonlijk vlak heb ik grote stappen gezet in mijn ontwikkeling. In september ben ik begonnen aan mijn tweede opdracht van het traineeship, in het Business Finance Team Inkomen als business controller.

Centraal binnen de traineeships van Achmea staat persoonlijke ontwikkeling. Het persoonlijk leiderschapsprogramma MoM (Meeting of Minds) brengt mij samen met de Management- en IT-trainees, waar wij elkaar tijdens de trainingsdagen op een dieper niveau leren kennen. Door onze praktijkervaringen met elkaar te delen krijgen wij inzicht in onze competenties en valkuilen en ontwikkelen wij (persoonlijk) leiderschapsgedrag. Door kritisch naar mijzelf én naar mijn medetrainees te kijken heb ik veel geleerd over mijzelf en hoe ik fungeer binnen een team. Door wekelijks te reflecteren op mijn prestaties binnen het team en het hierover te hebben met mijn manager zorg ik er voor dat ik door blijf ontwikkelen.

Eén van de belangrijkste inzichten die ik tot nu toe heb verkregen over mijzelf is dat ik veel waarde hecht aan de verbinding met mijn collega’s. Door de verbinding op te zoeken met de mensen met wie ik samenwerk creëer ik een veilige omgeving waarin ik optimaal mijn potentieel kan benutten. Ook door mijzelf goed te leren kennen kom ik er achter wat mijn kern is. Zo blijf ik altijd dicht bij mijzelf en neem ik verantwoordelijkheid voor de beslissingen die ik neem.

Ik geloof er in dat door authentiek te zijn, ik mijn persoonlijk leiderschap tot een hoger niveau kan tillen. Gelukkig kan dat bij Achmea. En is er een veilige en open omgeving waarin iedereen, ongeacht onze verschillen, zichzelf kan zijn.

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden

 

Achmea

Handelsweg 2
3707 NH Zeist
Nederland