1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij Boskalis

Boskalis

Looking to create new horizons?

Werken bij Boskalis

Boskalis creëert nieuwe horizons voor al zijn stakeholders en is een toonaangevende expert op het gebied van baggeren en maritieme dienstverlening. Wij bieden een unieke combinatie van mensen, vaartuigen en dienstverlening. Wij streven ernaar innovatieve en concurrerende totaaloplossingen te realiseren voor onze klanten in de offshore, havens, en kust- en deltagebieden in de wereld, waarbij we de strengste veiligheids- en duurzaamheidsmaatstaven in acht nemen.

Vanuit bakermat Nederland heeft Boskalis meer dan 100 jaar ervaring opgedaan met hydraulic engineering, kustbescherming en landaanwinning. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Papendrecht en we hebben een uitgebreid wereldwijd kantorennetwerk. We zijn actief in 90 landen verspreid over zes continenten, met een vloot van 900 vaartuigen en drijvend materieel. Aandelen in het bedrijf zijn sinds 1971 genoteerd aan Euronext Amsterdam en maken onderdeel uit van de AEX-Index.

Onze activiteiten

Van oorsprong is baggeren de kernactiviteit van Boskalis. Onze dienstverlening omvat de aanleg en het onderhoud van havens en waterwegen, landaanwinning, kustverdediging en oeverbescherming.

Tegenwoordig bieden we ook een scala aan maritieme diensten aan de offshore energy sector onder de merken Boskalis, Dockwise, Fairmount en VBMS (50% eigendom Boskalis). We zijn betrokken bij de ontwikkeling, aanleg, transport, installatie, onderhoud en ontmanteling van olie- en LNG-import/ exportfaciliteiten, offshore platformen, pijpleidingen en kabels en offshore windmolenparken.

Met SMIT bieden we havensleepdiensten, en zijn we actief op het gebied van berging en wrakopruiming. Samen met onze strategische partners in havensleepdiensten (Keppel Smit Towage in Azie, Saam Smit Towage in Noord- en Zuid-Amerika en de voorgenomen joint venture KOTUG SMIT Towage in Noordwest-Europa) en terminal services (Smit Lamnalco), bieden we assistentie in 90 havens in meer dan 35 landen.

Onze klanten

Onze voornaamste opdrachtgevers zijn olie-, gas- en windenergiemaatschappijen, mijnbouwbedrijven en gerelateerde EPC (onder)aannemers, overheden, haven- en terminalexploitanten, rederijen, agenten, verzekeraars en internationale projectontwikkelaars.

Onze experts

Boskalis heeft circa 11.700 werknemers, die passie voor hun werk en een ondernemende instelling als voornaamste drijfveer hebben. Met kerncompetenties die uiteenlopen van risicomanagement en engineering tot project management, zijn we in staat om een team samen te stellen dat voldoet aan de behoeften van onze opdrachtgevers. Onze experts begrijpen dat voor het tijdig en binnen budget opleveren van een project een professionele houding, het scheppen van een vertrouwensband en nauwe samenwerking van essentieel belang zijn. Het opleiden en ontwikkelen van onze medewerkers heeft een hoge prioriteit bij Boskalis. We hebben een breed aanbod aan cursussen en trainingsprogramma’s voor starters en doorgewinterde professionals.

Onze toekomst

De vraag naar onze dienstverlening wordt gestuwd door de groeiende energieconsumptie, toename van de wereldhandel, evenals klimaatverandering.

Wij zijn wereldwijd actief maar concentreren ons op die gebieden die de hoogste groeiverwachtingen laten zien in de markten voor energie en havens. Deze spreiding geeft ons een solide basis en de flexibiliteit om een scala aan projecten binnen te halen, evenals goede vooruitzichten voor evenwichtige en duurzame groei.

werken bij Boskalis

Contact

Boskalis

Afdeling Recruitment

Rosmolenweg 20
3356 LK Papendrecht
Nederland

(0)78 696 9973

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden