NVRD

Werk met maatschappelijke impact

Werken bij NVRD

Over de afval- en reinigingsbranche

De NVRD is de brancheorganisatie van gemeenten en publieke bedrijven op het gebied van het beheer van huishoudelijk afval en de openbare ruimte. Onze leden zijn verantwoordelijk voor de gescheiden inzameling en verwerking van het huishoudelijk afval en voor een schone en veilige leefomgeving. De NVRD organiseert het Traineeship Circulaire economie voor de afval- en reinigingsbranche.

De afval- en reinigingsbranche levert een belangrijke bijdrage aan de circulaire economie van de toekomst en heeft de ambitie om die rol verder uit te bouwen. Dit betekent dat we verder moeten kijken dan onze huidige core business; gescheiden inzameling en/of verwerking van huishoudelijk afval. Een andere ambitie is een schone en aantrekkelijke leefomgeving. Voor de leefbaarheid van een stad of dorp is de openbare ruimte erg belangrijk. De buitenruimte moet schoon, veilig en bruikbaar zijn.

Omdat je iedere acht maanden een nieuwe werkplek hebt, wisselt je standplaats. In de selectieprocedure en koppeling aan de organisaties houden we uiteraard rekening met jouw reistijd in relatie tot je woonplaats. Je komt te werken bij een van de volgende organisaties, variërend van een adviesbureau, tot gemeenten en publieke bedrijven: Saver, Zeeuwse Reinigingsdienst (ZRD), Gemeente Breda, Reinigingsbedrijf Midden Nederland (RMN), GAD, Cyclus, Gemeente Tilburg, Stout Groep, Meerlanden, RAD, Circulus, Avalex, Rova en Dar.

Werken bij NVRD

Contact

NVRD

Vera Scherders
Beleidsadviseur

Stationsstraat 10
6811KS Arnhem
Nederland

0621932428

NVRD

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden