1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij Calco

Calco

It's the way we do IT

Werken bij Calco

Wie zijn wij?

Wat in 2004 begon met het verlangen van Réne Scholten, Nico Laan en Jan Gieles om weer eens samen te werken, is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste partijen voor opleiden, coachen en detacheren van IT-talent. 
Wat ons anders maakt: wij geloven dat je géén IT-opleiding nodig hebt om succesvol te zijn binnen de IT-wereld. En juist die overtuiging zorgt ervoor dat er een hele nieuwe wereld opengaat!

Hoe is het om te werken bij Calco?

Vanaf het moment dat je bij ons binnen stapt, dagen wij je uit: om nieuwe dingen te leren, om jezelf te blijven ontwikkelen en om open te staan voor alle mogelijkheden die er binnen Calco en de IT liggen. Werken bij Calco betekent ook dat geen dag hetzelfde is, want overal liggen mogelijkheden. Heb jij een goed idee? Top, ga het maar uitvoeren! Wil je meer leren? Dat kan! Wij helpen je. Zo’n dynamische omgeving vraagt om flexibiliteit, maar biedt in onze ogen ook enorm veel kansen!

Jouw collega's bij Calco

Werk je bij Calco? Dan maak je deel uit van een organisatie vol ambitieuze, ondernemende mensen. Iedereen bij Calco is verschillend en tegelijkertijd ook zo hetzelfde. Eigenschappen die we delen: we zijn enthousiast, leergierig, ondernemend en analytisch. Hoe verschillen we? In hobby’s, werkervaring, afkomst en zeker in studieachtergrond. En die mix maakt het juist zo gezellig! 

Waar staan wij voor?

Bij Calco willen wij de wereld laten zien dat je met een andere kijk op IT-talent groei en succes realiseert. Wij zien het als onze missie om mens en organisatie uit te dagen oneindig te groeien. Door op inspirerende en innovatie wijze om te gaan met talent, garanderen wij ook nog eens de beste kwaliteit. Waarom vinden we dat belangrijk? Omdat wij de beste willen zijn in het verbinden van de nieuwe generatie met de steeds veranderende plek die IT inneemt in de maatschappij: nu en in de toekomst!

Onze kernwaarden

  • Bruis
  • Heb lef om te durven en durf lef te hebben
  • Wees uniek, creatief en bevlogen
  • Overtref samen de verwachtingen
  • Vier succes
  • Zie kansen en benut ze
  • Omarm verandering
  • Maak elke dag het verschil.

 

Werken bij Calco

Contact

Calco

Cicillia Sloote
Recruiter

Gatwickstraat 21
1043GK Amsterdam
Nederland

020 7652652

www.calco.nl

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden