Calco

It's the way we do IT
Wie zoeken wij?

De Calco MasterClass® is bij uitstek hét traject voor recentelijk afgestudeerde hoogopgeleiden en academici met (latente) interesse in de brede carrièremogelijkheden van de IT-sector. Ben jij communicatief vaardig, flexibel, proactief, bereid om te reizen en kun je niet wachten om in een zeer dynamische sector aan de slag te gaan? Dan zijn wij op zoek naar jou! Geen IT opleiding genoten? Maak je geen zorgen, dat geldt voor ruim 95% van alle IT trainees die bij ons starten!

Waarom kiezen starters voor ons?

Een zeer uitdagend ontwikkeltraject met daarin volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, intensieve persoonlijke begeleiding, brede carrièremogelijkheden en een open bedrijfscultuur met leuke collega’s. Juist datgene waar starters naar op zoek zijn én wat Calco biedt met de Calco MasterClass®.

Doorgroeimogelijkheden

Naast baanzekerheid biedt Calco haar medewerkers ook volop carrièreperspectieven. Wanneer je bij een van onze opdrachtgevers aan de slag gaat en goed presteert, kan deze opdrachtgever jou na afronding van jouw Calco MasterClass® periode een baan in vaste dienst aanbieden. Aangezien onze opdrachtgevers vrijwel uitsluitend behoren tot de top 200 van Nederlandse bedrijven, zijn er tal van doorgroeimogelijkheden. Ook bestaat de mogelijkheid om bij Calco terug te komen om vervolgens bij een andere opdrachtgever aan de slag te gaan. Tot slot is het ook nog mogelijk om, bij gebleken geschiktheid, bij Calco intern door te groeien naar een managementpositie.

Opleidingen en cursussen

De persoonlijke ontwikkeling van haar medewerkers heeft voor Calco prioriteit. Dit komt naar voren tijdens de interne opleidingsperiode, maar ook wanneer je bij een opdrachtgever aan de slag bent zijn er volop opleidingsmogelijkheden beschikbaar. Je bent immers nooit uitgeleerd! Meer informatie hierover wordt verstrekt tijdens een arbeidsvoorwaarden gesprek.

Primaire arbeidsvoorwaarden

De Calco MasterClass® is een uniek ontwikkeltraject waarmee je op slimme wijze investeert in jouw persoonlijke ontwikkeling en met je carrière in het bedrijfsleven een mooie start kunt maken. Naast een gedegen leer-/werktraject en uitstekende carrièreperspectieven biedt Calco haar medewerkers zeer aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden*.

Arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd
Start jij een tweejarig traineeship bij Calco? Dan krijg jij direct een contract voor onbepaalde tijd aangeboden. Daarbij geldt een proeftijd van twee maanden.

Marktconform startsalaris
Vanaf het moment dat jij start met een tweejarig traineeship ontvang je een mooi marktconform salaris. Gedurende het traject is er de mogelijkheid om loonsverhoging te krijgen, afhankelijk van het ontwikkelingsplan wat jij hebt opgesteld in samenwerking met jouw fieldmanager en de opdrachtgever.

Overige vergoedingen
Indien je ingezet bent bij een opdrachtgever, kom je in aanmerking voor een aantal aanvullende vergoedingen. Meer informatie hierover wordt verstrekt tijdens een arbeidsvoorwaardengesprek.

OV-regeling
Een kilometervergoeding van €0,19 per kilometer of een OV vergoeding. Ga jij op inzet bij de opdrachtgever? Dan ontvang je een NS Businesscard die je ook privé mag gebruiken. 

Overige voorwaarden
Aanvullend op bovenstaande biedt Calco haar medewerkers een aantrekkelijke collectieve ziektekostenverzekering en een pensioenregeling. Daarnaast voeren wij een preventief verzuimbeleid; wij stimuleren onze medewerkers om bewust met hun gezondheid om te gaan en bieden hierbij gedegen begeleiding. Neem je hier je verantwoordelijkheid in dan kan dit je zomaar een extra bonus opleveren aan het einde van het jaar.

*Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Medewerkers aan het woord
Mike Wallet Calco
Vakjargon, hoe ga je ermee om?
Foto Marjan van Appeldoorn
5 tips voor een succesvolle inzet
Foto Olga Krabbe
Mijn onverwachtse droombaan
Floor Philippen
I either win or I learn

Calco

Recruiter
Gatwickstraat 21
1043GK Amsterdam
Nederland


Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden