Pon

Resultaten behalen is een teamsport

Werken bij PON

In onze wereld is er altijd plek voor jou. IT-developers, technici, monteurs, accountmanagers en HR-adviseurs, sales- en financespecialisten: waar start jij je Pon-carrière? Iedereen met passie is bij ons welkom!

Werken aan mobiliteit

Pon-producten zie je niet alleen op elke straathoek, we zijn ook op zee. Of als noodstroomgenerator in het ziekenhuis. De techniek hierachter zorgt voor veiligheid en mobiliteit in Nederland.

Kies je eigen route in je carrière bij Pon. Van ons krijg je alle mogelijkheden om dat te doen. Zo blijven we toonaangevend in mobiliteit en kan jij het verschil maken.

Begin je carrière met voorsprong

Het Pon Management Traineeship draait om vrijheid - ‘Enjoy the freedom to build your own career’. Om jezelf te ontwikkelen en je carrière vorm te geven. Tijdens 4 projecten die je zelf uitkiest, in Nederland en in het buitenland, word je 20 maanden continu uitgedaagd om jezelf en Pon beter te maken.

Je eerste project kies je samen met de Talent Development Manager. Voor de volgende projecten sta je zelf aan het roer. Je doet in totaal drie projecten van 6 maanden in verschillende businessgroepen en functiegebieden. Een van deze projecten kan je in het buitenland doen. Daarnaast doe je een Customer Experience project van 2 maanden. Tijdens het Customer Experience project ontdek je waar de roots van de organisatie liggen en heb je veel contact met onze klanten. Tijdens je laatste project ga op zoek naar een uitstroombaan binnen een van onze Pon bedrijven.

Voorbeelden van uitstroombanen zijn Marketing Manager, Propositie Marketeer, Team Lead Inside Sales, Project Manager, Operations Manager, Sales Manager en ga zo maar door. De diversiteit is groot en de mogelijkheden zijn onbeperkt.

 

Werken bij PON

Contact

Pon

Team Recruitment
Recruitment

Stadionplein 28
1076 CM Amsterdam
Nederlandhttps://www.jobsatpon.com/

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden