TNO

Samen bijdragen aan de wereld van morgen

Werken bij TNO

Wil jij impact maken? En werk je graag aan praktische, creatieve en innovatieve oplossingen voor de wereld van morgen? Dan ben je bij TNO aan het juiste adres.

Bij TNO innoveren we namelijk voor een gezonder, veiliger en duurzamer leven. En voor een sterke economie. Sinds 1932 ontwikkelen wij kennis en technologie voor het algemeen belang. We vinden elkaar in verwondering en vindingrijkheid, en we zijn gedreven om grenzen te verleggen. Voor jouw talent en ambitie is er alle ruimte en ondersteuning. Je werkt samen met mensen die aan je gewaagd zijn, die jou inspireren én van jou willen leren. Onze state-of-the-art-faciliteiten zijn er om jouw visie te verwezenlijken. Wat je bij TNO doet, doet ertoe: impact maakt het verschil. Want met elke innovatie draag je bij aan het leven van morgen. Lees meer over TNO als werkgever.

Bij TNO stimuleren we een inclusieve werkomgeving, waar jij jezelf kunt zijn. Wat je verhaal ook is en welke unieke eigenschappen je ook meebrengt. Juist door onze unieke krachten en perspectieven te bundelen zijn we in staat om innovaties te ontwikkelen die een wezenlijk verschil maken in de samenleving. Meer weten? Lees welke stappen wij zetten op het gebied van diversiteit en inclusie.

Als trainee maak je deel uit van de traineegroep, die bestaat uit circa 24 trainees. Deze groep fungeert als klankbord, sparringpartner en bron van kennis en ervaring die van grote waarde is voor je Traineeprogramma. Naast het traineeship hebben we ook volop startersfuncties bij TNO.

Werken bij TNO

Contact

TNO

Afdeling Recruitment

Postbus 6000
2600 JA Delft
Nederlandhttps://www.tno.nl/nl/werken-bij-tno/

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden