TNO

innovation for life

Werken bij TNO

Wil je grensverleggend werk doen in multidisciplinaire projecten, op zoek gaan naar nieuwe kennis? Wil je klanten helpen met innovatieve, praktische, slimme oplossingen? Ben je ambitieus, energiek, een denker én doener?

Vliegende start bij TNO

Als starter bij TNO kun je vele kanten uit. Je kunt jezelf zowel in de diepte als in de breedte ontwikkelen. Of je nu boardroom consultant wilt worden of toponderzoeker. Of je jezelf ziet als R&D-engineer of als projectleider. TNO biedt je fascinerende vooruitzichten, waarbij je zelf grote vrijheid en verantwoordelijkheid hebt bij het inrichten van je eigen carrièrepad. Vanaf het moment dat je in dienst treedt is er veel aandacht voor jouw loopbaanontwikkeling, onder andere via het speciale Talent Development Programme of het traineeship. Als nieuwe collega doorloop je een uitgebreid introductie- en opleidingsprogramma om je zo snel mogelijk thuis te laten voelen en een vliegende start te geven bij TNO.

Een volgende stap in je loopbaan

Van toekomstvisie tot technologische innovatie, van maatschappelijke trends tot inbedding in de praktijk, het omzetten van klantbehoefte naar business opportunities, het ontwikkelen en onderhouden van strategische partnerships. TNO biedt je vrijheid en uitdaging binnen diverse maatschappelijke thema's. We zoeken professionals die verbinding kunnen maken met klanten en collega's, op zoek gaan naar nieuwe markten en zich blijven ontwikkelen in hun carriere. Als je je aangesproken voelt, klik op vacatures voor de huidige mogelijkheden binnen TNO of stuur een open sollicitatie.

Jouw ontwikkeling bij TNO

TNO is dé innovatie- en kennisorganisatie bij uitstek. Dat betekent dat we ook veel waarde hechten aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Vanaf het moment dat je in dienst treedt bij TNO, is er alle aandacht voor loopbaanontwikkeling. Als nieuwe medewerker doorloop je een uitgebreid introductieprogramma. Een belangrijk onderdeel daarvan is een training op het gebied van zelfsturing, zodat je zelf richting kunt geven aan je verdere loopbaan. Je kunt je loopbaan binnen de toegepaste technologie, commercie, consultancy, project- of lijnmanagement of binnen de staf en ondersteuning vormgeven.

Jouw toekomstige collega's?

Ben je benieuwd naar de ervaringen van collega's bij TNO? Bij TNO'ers in beeld presenteren zij hun werken bij TNO, de uitdagingen waar zij dagelijks voor staan en hun loopbaan.

TNO

Contact

TNO

Chantal Stroek
Manager TNO Trainees

Postbus 6000
2600 JA Delft
NederlandNieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden