TNO

innovation for life
Wie zoeken wij?

Je bent een recentelijk afgestudeerd WO-er (Master of PhD) binnen één van de volgende vakgebieden: wiskunde, natuurkunde, lucht- en ruimtevaarttechniek, werktuigbouwkunde, civiele techniek, econometrie, economie, sociale- of organisatie psychologie. Je onderscheidt je van anderen met jouw CV en cijferlijst en combineert je studie met een duidelijke maatschappelijke belangstelling. Natuurlijk ben je ambitieus en wil je je graag verder ontwikkelen in een gerenommeerde onderzoeksorganisatie als TNO. Van nature ben je ondernemend, flexibel en gericht op samenwerking. Daarnaast ben je communicatief vaardig en natuurlijk creatief en innovatief.

Waarom kiezen starters voor ons?

Als starter bij TNO kun je vele kanten uit. Je kunt jezelf zowel in de diepte als in de breedte ontwikkelen. Of je nu boardroom consultant wilt worden of toponderzoeker. Of je jezelf ziet als R&D-engineer of als projectleider. TNO biedt je fascinerende vooruitzichten, waarbij je zelf grote vrijheid en verantwoordelijkheid hebt bij het inrichten van je eigen carrièrepad.

Doorgroeimogelijkheden

Als nieuwe medewerker doorloop je een uitgebried introductieprogramma. Een belangrijk onderdel daarvan is een training op het gebied van zelfsturing, zodat je zelf richting kunt geven aan je verdere loopbaan. Je kunt je loopbaan binnen de toegepaste technologie, commercie, consultancy, project- of lijnmanagement of binnen de staf en ondersteuning vormgeven.

Opleidingen en cursussen

TNO is dé innovatie- en kennisorganisatie bij uitstek. Dat betekent dat we ook veel waarde hechten aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Vanaf het moment dat je in dienst treedt bij TNO, is er alle aandacht voor loopbaanontwikkeling.

Primaire arbeidsvoorwaarden

Je krijgt bij TNO niet alleen een leuke baan maar we bieden je bovendien een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket aan waarbinnen je op individuele basis zelf keuzes kunt maken gedurende het kalenderjaar. Vanzelfsprekend werk je voor een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

We bieden standaard 28 basisverlofdagen en 5 ATV dagen bij een fulltime dienstverband. Ook ontvang je van TNO een bijdrage aan de levensloopregeling waarbij je een tegoed kunt sparen*, dat je vervolgens kunt opnemen tijdens een sabbatical leave of ouderschapsverlof. Je mag er ook voor kiezen om het bedrag maandelijks uit te laten betalen bij je salaris.

Het arbeidsvoorwaardenkeuzesysteem biedt je de mogelijkheid om je arbeidsvoorwaarden nauw te laten aansluiten bij je persoonlijke wensen en leefsituatie. Doorbepaalde arbeidsvoorwaarden te kiezen tegen inlevering van andere arbeidsvoorwaarden, kun je een arbeidsvoorwaardenpakket samenstellen dat goed aansluit bij je persoonlijke situatie. Daarmee creëer je een goede balans in de verhouding tussen werk en privé.

Secundaire arbeidsvoorwaarden

We hebben een groot aantal aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en faciliteiten voor onze werknemers. Bijvoorbeeld:
behalve een vakantietoeslag van 8% in mei ook een volledige -13e maand in december
-werkgeversbijdrage levensloopregeling (4,78% + 180 euro per jaar)
-mogelijkheden om 4 dagen van 9 uur te werken (mits toestemming van de leidinggevende)
-tegemoetkoming reiskosten woon werkverkeer
-een werkgeversbijdrage in de pensioenopbouw (middelloonregeling)
-een collectief zorgverzekeringscontract met diverse kortingen diverse personeelskortingen zoals bij hypotheek afsluiten, verzekeringen en dergelijke
-bedrijfsfitness op diverse locaties

 

TNO

Manager TNO Trainees
Postbus 6000
2600 JA Delft
Nederland

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden