DHL

RIGHT 1ST TIME, CAN DO & PASSION!!!

Werken bij DHL

WERKEN BIJ EEN WERELDMERK
We werken met meer dan 510.000 werknemers in meer dan 220 landen en gebieden. Samen verbinden we mensen en maken we hun levens aangenamer. Als nr.1 logistieke dienstverlener zijn we enorm ambitieus. Maar ook als werkgever zijn we graag de beste. Elke medewerker draagt bij aan de groei en het algemene succes van de organisatie. Daarom stimuleren we je persoonlijke ontwikkeling. Of dat nu nationaal of internationaal is. Er is altijd wel een werkplek in de buurt van je woonplaats. We werken hard en zijn een ambitieuze club. Daarom worden we altijd blij van nieuwe ondernemende collega’s.

WIJ BIEDEN JE KANSEN

Respect en resultaten. Dat staat centraal in ons werk. Door jou als medewerker goed te faciliteren in je ontwikkeling en je mogelijkheden, bereik je de mooiste resultaten. En daar worden wij ook weer blij van. We willen alles het liefst in 1x goed doen. Maar we leren ook van onze fouten. Zolang we er met zijn allen positief in staan en aanpakken, komen we er wel. We weten van aanpakken, zijn dol op een uitdaging en zetten er samen de schouders onder.

ONZE DIVISIES

DHL bestaat uit 5 verschillende divisies

DHL Express

Internationale en nationale express zendingen voor pakketten en documenten voor particuliere en zakelijke klanten.

DHL Parcel

Internationale en binnenlandse standaard-pakketservices voor zakelijke en particuliere klanten. Parcel biedt elk jaar traineeships aan voor Operations management.

DHL Global Forwarding

Experts op het gebied van wereldwijde vrachtzendingen voor de zakelijke klant door de lucht, over zee en over de weg.

DHL Freight

Europees transport over land voor groepage, gedeeltelijke of volledige vrachtwagenladingen.

DHL Supply Chain

Op maat gemaakte oplossingen voor supply chains, gebaseerd op wereldwijd gestandaardiseerde componenten en sectorexpertise. Dit doen we danwel vanuit eigen warehouses voor diverse klanten, of in het warehouse van de klant zelf (uitbesteed aan DHL Supply Chain). DHL Supply Chain biedt jaarlijkse diverse traineeships aan, zoals: Operations management, Operations Excellence & Innovation, Finance en IT.

Benieuwd hoe het is om te werken voor één van onze divisies? Neem eens een kijkje en deel ons enthousiasme!

werken bij DHL

Contact

DHL

Afdeling Recruitment

Reactorweg 25
3542 AD Utrecht
NederlandNieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden