DHL

RIGHT 1ST TIME, CAN DO & PASSION!!!

Werken bij DHL

Met DHL Parcel Benelux leggen wij ons met ruim 6.000 medewerkers toe op pakketvervoer in e-commerce. Ook richten wij ons op palletvervoer, waarmee we marktleider zijn in de Benelux.

Toppositie

In Strategy 2020, de strategie van ons moederconcern Deutsche Post DHL (DPDHL), is het verkrijgen van een toppositie in consumentbelevering vanuit e-commerce een speerpunt van beleid.  Door het leven van onze klanten makkelijker te maken willen we onze leidende positie in zowel de zakelijke als de consumentenmarkt verder uitbreiden.

e-Commerce ontwikkelingen

Sinds jaar en dag hebben wij een stevige positie in het pakketvervoer naar consumenten. In de jaren tachtig werd Selektvracht opgericht als specialist in wat toen nog de postorderbranche heette. Inmiddels hebben we een toonaangevende positie als vervoerder voor bekende online-winkels en is de naam Selektvracht vervangen door DHL Parcel. Ontwikkelingen waar we in het kader van e-commerce nu al in voorop lopen zijn levering via servicepunten, in Nederland inmiddels 1.300, levering in venstertijden van twee tot vier uur, slimme vormen van retourlogistiek en het bieden van transparantie middels notificatie en track & trace.

DHL

Contact

DHL

Afdeling Recruitment

Reactorweg 25
3542 AD Utrecht
Nederlandhttp://www.werkenbijdhl.nl

 

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden