1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij MyMicro Group

MyMicro Group

Werken bij MyMicro Group B.V.

We geloven in een wereld waarin zo min mogelijk apparaten onnodig worden weggegooid. Daarom willen we dat onze klanten zo lang en zo veel mogelijk plezier beleven aan hun apparatuur. Dat begint bij bewustwording dat er veel betere alternatieven zijn dan weggooien. Met ReplaceDirect bedienen we de eindgebruikers van apparaten (60% consument, 40% zakelijk) en met Twindis de tussenhandel en het reparatiekanaal. MyMicro Group B.V. behoort tot de top 100 e-commerce bedrijven in NL en de top 50 van België. Ook in Duitsland hebben we al een stevige marktpositie veroverd. We zijn in het afgelopen jaar met 11% gegroeid en verwachten ook de komende jaren dubbele groeicijfers te zullen schrijven. De organisatie groeit hard en zoekt talenten die met haar mee kunnen groeien.

MyMicro Group B.V. ontsluit een groot (600.000+) assortiment aan onderdelen en accessoires en kan ruim 90% van de orders direct uit voorraad leveren. We hebben de kennis in huis om onze klanten te adviseren in de keuze tussen alternatieven of met het vinden van het juiste onderdeel voor hun apparaat. We doen er alles aan om onze klanten zo veel mogelijk werk uit handen te nemen en kunnen het verlengstuk zijn voor resellers en andere zakelijke klanten. Logistiek hebben we volledig in eigen hand en lopen daarin qua aanbod en efficiëntie voorop in de markten die we bedienen.

In Beek en Donk werken zo’n 100 veelal jonge medewerkers iedere dag weer met veel enthousiasme hard aan de groei van MyMicro Group.
 

Contact

MyMicro Group

Cees Noordzij
HR Manager

Bosbeemd 16
5741TR Beek en Donk
Nederland

088-0886600

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden