1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij Unica

Unica

Samen maken we jouw toekomst!

Samen maken we de toekomst voor onze klanten

Wat hebben vraagstukken op het gebied van energie, kantoorbezetting, de verduurzaming van gebouwen, ICT en gezonde leef- en werkomgevingen met elkaar gemeen? Ze kunnen allemaal worden opgelost met behulp van techniek. Unica is de grootste zelfstandig technisch dienstverlener van Nederland. Om dit te realiseren werken wij met de beste mensen uit de markt. Samen bedenken, creëren en realiseren wij oplossingen voor onze klanten die aansluiten op deze vraagstukken.

Werken bij Unica

Unica heeft een sterke cultuur. Een cultuur van samenwerken, met ruimte voor initiatief. Pijlers in onze strategie zijn oplossingen voor de toekomst en duurzaamheid. Dit zie je ook terug in de omgang met onze medewerkers, opdrachtgevers en de omgang met elkaar. Wij gaan graag relaties aan voor de lange termijn en willen investeren in onze medewerkers om samen onze doelen te realiseren. Daarnaast is

Unica is een familiebedrijf. Dit wordt enerzijds gekenmerkt door onze omgangsvormen, maar anderzijds ook door met een gedegen visie op de lange termijn. We bestaan immers al meer dan 80 jaar en daar zijn we trots op. Dat willen graag nog eens 80 jaar doen.

Samen met haar opdrachtgevers komt Unica tot een kwalitatieve oplossing op maat die voldoet aan al uw de wensen op het gebied van comfort, veiligheid, communicatie, duurzaamheid, gezonde gebouwen én kostenreductie.

Samen werken

Als grootste zelfstandig technisch dienstverlener streeft Unica naar continuïteit. Dit doen we elke dag in de vorm van kwalitatieve dienstverlening en samenwerkingsverbanden op de lange termijn. In alles wat wij doen zien je 'samen' terug komen. Samen met collega's, maar ook samen met de klanten. Hiermee onderscheiden wij ons van onze concurrenten. 'Samen maken wij tenslotte de toekomst'. 

Unica

Contact

Unica

Michiel van Dorsten
Projectmanager HR

de Wel 15
3870 CE Hoevelaken
Nederland

033-2478080

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden