1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij Unilever

Unilever

Made By You

Werken bij Unilever

Iedere dag gebruiken meer dan 2 miljard mensen Unilever-producten om er goed uit te zien, zich goed te voelen en meer uit het leven te halen met merken en diensten die goed zijn voor hen en voor anderen. Bij Unilever hebben we de ambitie om de omvang van ons bedrijf te verdubbelen en onze impact op het milieu te halveren. Om die ambitie te realiseren, zijn onze medewerkers cruciaal; wij zijn ervan overtuigd dat zij het grote verschil maken.

Werken bij Unilever betekent deel uitmaken van een toonaangevend bedrijf waar zowel een persoonlijke benadering als een prestatiecultuur centraal staan om het beste uit iedere werknemer te halen. Het betekent dat je veel kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen via het krijgen van directe verantwoordelijkheid, training en diverse uitdagingen. Zo kun je bijdragen aan een bedrijf waar getalenteerde mensen met energie, creativiteit, expertise en passie nauw met elkaar samenwerken om ambitieuze doelen te realiseren.

Wanneer je bij Unilever gaat werken als trainee of student, ga je deel uitmaken van een toonaangevende, dynamische onderneming. Wij bieden een open en informele cultuur en streven ernaar met een persoonlijke benadering het beste uit onze mensen te halen, zodat iedereen optimaal kan presteren. Je krijgt direct verantwoordelijkheid en wordt daarbij ondersteund door training en coaching van topkwaliteit. Dit zal je helpen de uitdagingen aan te gaan die op je pad komen. Zo kun jij bouwen aan onze sterke merken die de levens verbeteren van miljarden mensen, elke dag. Dat is Unilever, made by you!

Unilever

Contact

Unilever

Human Resources

Postbus 160
3000 AD Rotterdam
Nederland

-

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden