1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij AFPRO Filters

AFPRO Filters

Clean air. Our Care.

Werken bij AFPRO Filters

Sinds de start in 1979 heeft AFPRO Filters een leidende rol verworven op de internationale markt voor luchtfiltratie. Met verkoopkantoren in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, China, Polen en Finland en een uitgebreid internationaal dealernetwerk zijn onze filters wereldwijd verkrijgbaar.

Het AFPRO-team werkt samen met zijn klanten om tot de optimale luchtfilteroplossing te komen. Naast de uitstekende productkwaliteit onderscheidt AFPRO Filters zich ook door een uitstekende logistiek en in het leveren van aanverwante benodigdheden, zoals bijvoorbeeld V-snaren. Door snelle levertijden dankzij een superieure logistiek is AFPRO Filters uitgegroeid tot een betrouwbare internationale partner.

Als producent is AFPRO Filters in staat naast standaard producten ook hoog gespecialiseerd maatwerk te produceren dat aansluit op de specifieke wensen van de klant.

Bedrijfscultuur

Vanuit onze oorsprong werken we schouder-aan-schouder samen aan het resultaat. AFPRO Filters is wars van een hiërarchische structuur en verlangt van iedereen een handen uit de mouwen mentaliteit. Alle afdelingsmanagers zijn dagelijks betrokken bij de uitvoerende taken van hun team. Daar staat tegenover dat van het team open communicatie wordt verlangt. Op deze manier kunnen we eventuele problemen snel opmerken en adequaat oplossen. Dat is noodzakelijk in elke organisatie, maar zeker in een snelgroeiende organisatie zoals de onze.

Het managementteam heeft dagelijks contact met de werkvloer en hecht veel waarde aan het benutten van de individuele competenties. In het kader van “meten is weten” wordt er op gedrag en resultaat gestuurd.

Binnen AFPRO Filters liggen vertrouwen en reflectie aan de basis van het functioneren. De proceseigenaar is vrij zich te bewegen om het doel te bereiken. Op momenten van tussentijdse reflectie worden eventuele leermomenten benut. Daarnaast hechten we veel belang aan persoonlijke ontwikkeling en worden bij AFPRO Filters de persoonlijke ontwikkelingstrajecten op maat gemaakt.

Bekijk hier ook onze LinkedIn pagina voor meer informatie!

Werken bij AFPRO Filters

Contact

AFPRO Filters

Dennis Staadegaard
HR manager

Berenkoog 67
1822 BN Alkmaar
Nederland

+31 72 567 55 08

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden