1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij Arla Foods

Arla Foods

Werken bij Arla

Arla is een coöperatie waarbij 12.500 melkveehouders zijn aangesloten en waarbij 19.000 enthousiaste zuivelliefhebbers werken die graag alle mogelijkheden van melk benutten. We zijn ambitieus, en gaan verantwoordelijk en ruimdenkend om met de wensen en ideeën van onze klanten. We streven ernaar het beste uit melk te halen zodat jij daar een leven lang van kunt profiteren.

Arla Foods hoort bij de tien grootste zuivelbedrijven ter wereld. Wij zijn een coöperatie en eigendom van Deense, Zweedse en Duitse melkveehouders.

Bij Arla zijn we een team met zeer verschillende mensen, die op veel verschillende niveaus werken, op veel verschillende terreinen. Dat loopt van productie, innovatie en logistiek tot verkoop, inkoop en communicatie. Ieder van hen speelt een belangrijke rol om van Arla een succesvolle onderneming te maken.

Wij streven naar een ambitieuze groeistrategie (EN) en we verkopen producten in meer dan 100 landen. Voor jou betekent onze toenemende invloed op de wereldwijde markt dat je kunt kiezen uit een aantal verschillende carrièrepaden. Je krijgt veel mogelijkheden om je professionele ambities, op welk vlak die ook liggen, te realiseren.

De medewerkerstevredenheid is hoog en we zijn trots op ons bedrijf. En waarschijnlijk hebben we ook een baan die precies bij je past.

Zou je deel willen uit maken van een team dat Lurpak®, Castello®en Arla® over de hele wereld gewaardeerd maakt? Een team met grote ambities, uitdagende taken, diversiteit en veel ontwikkelingsmogelijkheden? Als dat zo is, is Arla de organisatie voor jou.

werken bij Arla Foods

Contact

Arla Foods

Arla Foods BV

Gildenstraat 30
3861 RG Nijkerk
NederlandNieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden