1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij ENGIE

ENGIE

ENGIE: enorm veelzijdig

Werken bij ENGIE Nederland

ENGIE Nederland valt onder de ENGIE groep, met wereldwijd 154.950 medewerkers en actief binnen 70 landen. Als groep is het onze missie om bij te dragen aan het verduurzamen van de wereld. We zijn koploper van de energietransitie en streven er naar om klimaatverandering tegen te gaan en zorg te dragen voor verantwoord gebruik van de beschikbare resources.

ENGIE Nederland bestaat uit ENGIE Services en ENGIE Energie. Samen voorzien we onze klanten van energie en technische oplossingen. Van B2B en B2C, van kleine tot grote klanten, van Terneuzen tot Delfzijl.

ENGIE: enorm veelzijdig
Als je start bij ENGIE weet je één ding zeker: bij ons ga je je niet te vervelen. Wij ontwerpen, realiseren, onderhouden en beheren innovatieve en integrale oplossingen voor uiteenlopende klanten in de industrie, infrastructuur en utiliteitsmarkt. Wij helpen hen daarnaast bij het verduurzamen en optimaliseren van hun bedrijfsprocessen en zo de energietransitie te versnellen. Met opdrachtgevers als o.a ASML, Schiphol, Friesland Campina en ABN vind je ENGIE door heel Nederland.

Een inkijkje in wat we zoal doen? Bekijk ons jaaroverzicht (2019):

En bekijk waar wij voor staan bij ENGIE:

Werken bij ENGie

Contact

ENGIE

Elise Vreeman
Campus Recruiter

Kosterijland 20
3981 AJ Bunnik
Nederland

030 656 94 00

Traineeship vacatures ENGIE

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden