1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij TVM verzekeringen

TVM verzekeringen

Samen bouwen!

Werken bij TVM

De transportsector is volop in beweging, de ontwikkelingen volgen elkaar in razend tempo op. En TVM speelt daarin een sleutelrol als dé verzekeraar van logistiek en transport.

De missie van TVM? Onze klanten ontzorgen op hun weg naar continuïteit en veiligheid met (innovatieve) producten en diensten. En wij willen hen tot de veiligste vervoerders van Europa maken. Want TVM staat óók voor transportveiligheid.

Bouw mee aan de beste verzekeraar voor logistiek en transport

Iedere dag opnieuw doen we onze uiterste best om al onze ambitieuze doelstellingen waar te maken. Maar we doen dat vanuit een warme werkomgeving met leuke, inspirerende collega’s. We zoeken mensen die initiatiefrijk zijn, beslissingen durven te nemen en niet bang zijn voor een uitdaging. Oftewel, die passen bij TVM.

Bouw jij mee aan de beste verzekeraar voor logistiek en transport? Bekijk dan snel ons traineeship en solliciteer vandaag nog.

Stage en traineeship bij TVM

Wist je dat TVM ook regelmatig enthousiaste stagiaires of trainees zoekt? Bij ons is er veel te leren. Ontdek hier de verhalen van voorgaande stagiaires of lees meer over het traineeship bij TVM.

werken bij tvm

Contact

TVM verzekeringen

Bas van Scherpenzeel
Corporate recruiter

Van Limburg Stirumstraat 250
7901 AW Hoogeveen
Nederland

0681367024

TVM verzekeringen

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden