1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij ProRail

ProRail

Non-stop

Werken bij ProRail

Duurzamer, innovatiever en efficiënter werken; maak vanaf dag 1 impact en daag jezelf én ProRail uit.

De komende 2 jaar meewerken aan het verduurzamen, innoveren en verbeteren van ProRail. Jouw talent is hard nodig om de missie van ProRail te verwezenlijken. Samen met onze partners geven we invulling aan de groeiende behoefte aan duurzame mobiliteit. Ben jij bereid om alles te leren en jezelf te verbeteren met coaching en training, gefocust op jouw soft en hard skills? Kom dan bij ProRail werken als trainee. 

Bij ProRail vind je een hele dynamische organisatie. Niet alleen omdat we de treinen laten rijden, maar ook omdat we jouw ontwikkeling in beweging houden.

Bij ProRail kun je echt alle kanten op: van kantoorfuncties binnen Finance, techniek of management.

We zijn niet alleen interessant qua uitdagende banen, die we bieden. Maar we zijn ook echt een goede werkgever. Dat zie je terug in de mooie salarissen die we bieden, de uitgebreide ontwikkelmogelijkheden, uitstekende woon-/werkverkeerfaciliteiten en goede thuiswerkopties. Ook binnen ProRail vind je een heel netwerk aan sporen, die jij kunt volgen. Misschien wil je je verder verdiepen in je expertise, misschien wil je je expertise binnen een andere afdeling inzetten of wil doorgroeien naar een managementrol.

Pak jij de leiding over je carrière? Dan zit je bij ProRail helemaal goed!

Werken bij ProRail

Contact

ProRail

Afdeling Recruitment

Postbus 2038
3511EP Utrecht
Nederlandhttps://www.werkenbijprorail.nl/

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden