1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij ProRail

ProRail

Non-stop

Werken bij ProRail

ProRail Non-stop

ProRailers spannen zich dag en nacht in om Nederland in beweging te houden. Dat zie je in onze arbeidsmarktcampagne ProRail non stop, waarin we laten zien dat het bij ProRail draait om mensen en hun mogelijkheden binnen het 24-uursbedrijf dat ProRail is. Meer dan drieduizend professionals werken 24/7 aan het oplossen van knelpunten en het bedenken en ontwikkelen van structurele verbeteringen en goede initiatieven.

Knappe koppen

Daar zijn knappe koppen voor nodig, en die hebben we in huis. Denk maar aan slimme oplossingen als spoorboekloos reizen, zonnepanelen op stationsdaken, Routelint en de vele ‘parels’ die ProRailers verder nog bedachten om Nederland in beweging te houden. Daarom zie je in ProRail non stop het Eureka!-moment van ProRailers uit alle geledingen. Geen modellen, maar onze eigen collega’s. Want iedere ProRailer kan een belangrijke bijdrage leveren aan onze gezamenlijke missie.

Wat wordt jouw moment

Kandidaat-ProRailers vragen we: ‘Wat wordt jouw moment?. We laten ze zien op welke momenten onze ProRailers hun ingeving, bedenking of overpeinzing hadden. Al die bijzondere momenten zijn vastgelegd in prachtige beelden met bondige teksten.

Onze missie

ProRail verbindt mensen, steden en bedrijven door een fijnmazig, intensief gebruikt spoornetwerk.
ProRail zorgt voor een veilig, betrouwbaar, punctueel en duurzaam spoornetwerk en comfortabele stations, in samenspel met vervoerders en partners.
Onze vakmensen werken efficiënt en kostenbewust aan een spoornet gericht op aangenaam reizen en onbelemmerd goederenvervoer.

ProRail. Zeker op het spoor

Werken bij ProRail

Contact

ProRail

Afdeling Recruitment

Postbus 2038
3511EP Utrecht
Nederlandhttps://www.werkenbijprorail.nl/

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden