1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij ProRail
  4. ProRail carrière informatie

ProRail

Non-stop
Wie zoeken wij?

Jonge ambitieuze mensen met een pas afgerondde HBO/WO opleiding. U bent resultaatgericht, klantvriendelijk en accuraat.

Waarom kiezen starters voor ons?

ProRail kent een dynamische bedrijfscultuur waaraan medewerkers zelf een actieve bijdrage leveren. De sfeer is collegiaal en behoorlijk informeel, waardoor we positief-kritisch durven zijn en veel van elkaar leren. Ook is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

ProRail verwacht veel van zijn mensen, maar die krijgen er ook veel voor terug. Dat maakt het werken bij ProRail aangenaam uitdagend.

Doorgroeimogelijkheden

Kennis is de motor van ProRail. We stimuleren medewerkers daarom om zich voortdurend verder te ontwikkelen. Dat begint bij het opstellen van een Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP), waarin een medewerker zijn ambities duidelijk maakt. Wordt het een meer specialistische functie, of kennisverbreding of leiding geven?

Opleidingen en cursussen

De leidinggevende onderzoekt of er ruimte is voor (bij)scholing en de afdeling HRM ondersteunt bij het zoeken van geschikte scholing. Dat kan een vaardigheidstraining zijn, maar ook een complete opleiding. Wat voorop staat is, dat de gekozen ontwikkeling zowel het bedrijf als de medewerker vooruit helpt.

Primaire arbeidsvoorwaarden

Marktconform

Secundaire arbeidsvoorwaarden

ProRail biedt een goed salaris, uitstekende scholingsmogelijkheden, een werkweek van 36 uur en variabele werktijden. Is er sprake onregelmatig werk, dan staan daar ruime vergoedingen tegenover. Ook de secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend, en je kunt ze voor een deel zelf bepalen. Bovendien kun je rekenen op zwangerschaps-, ouderschaps- en zorgverlof en op financiering voor kinderopvang.

ProRail

Postbus 2038
3511EP Utrecht
Nederland

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden