1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij Archer Daniels Midland Company

Archer Daniels Midland Company

Make a Vital difference

Werken bij Archer Daniels Midland Company

Bij ADM Nederland werken meer dan 800 mensen en het is één van de belangrijkste oliezaadbedrijven. In Europoort heeft ADM een vestiging waar sojabonen worden geperst. In Amsterdam hebben we een verkoopkantoor voor gespecialiseerde ingrediënten van voedings- en voederproducten en een productiebedrijf voor gespecialiseerde ingrediënten.

Sojabonen

ADM kocht in 1986 de sojapersfabriek in Europoort en we hebben in 2004 onze aanwezigheid in de haven vergroot door de aankoop van een bulkterminal die ons in staat stelt om schepen te lossen die meer dan 100.000 ton product bevatten en dit direct over te laden in schuiten, vrachtauto's en treinen. Bij Europoort produceert ADM sojaschroot en ongeraffineerde oliën die hoofdzakelijk worden gebruikt in diervoeder.

WILD Flavors & Specialty Ingredients

ADM brengt een verscheidenheid aan ingrediënten voor gespecialiseerde voedingsmiddelen op de markt, zoals geïsoleerde soja-eiwitten, sojaconcentraten, getextureerde sojaproducten, sojalecithine en xantaangom, vanuit de kantoren in Amsterdam voor klanten in Europa, Afrika en het Midden-Oosten.

In oktober 2014 heeft ADM de aankoop van WILD Flavors GmbH afgerond, één van 's werelds belangrijkste leveranciers van natuurlijke ingrediënten voor de voedings- en drankenbranche. In Nederland heeft WILD Flavors een productiebedrijf in Amsterdam. Het bedrijf in Amsterdam heeft meer dan 40 jaar ervaring in vruchtensapconcentraten en levert combinaties van deze concentraten en smaaksystemen aan haar klanten in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. 

Voeder

Het ADM bedrijf voor gespecialiseerde voederingrediënten dat in Amsterdam is gevestigd, is het regionale deskundigheidscentrum op het gebied van techniek en diervoeding. ADM is een van de grootste producenten van de aminozuren lysine en threonine in de regio's Europa, Afrika en het Midden-Oosten. Bij ons productiebedrijf in Europoort produceert ADM concentraten van soja-eiwitten voor verwerking in diervoeder dat over de hele wereld wordt gedistribueerd en verkocht.

Werken bij Archer Daniels Midland Company

Contact

Archer Daniels Midland Company

Anne van der Vlist
Corporate Recruiter

Elbeweg 139
3198 LC Europoort Rotterdam
Nederlandhttps://www.adm.com/careers

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden