1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij Arriva

Arriva

Onderweg naar jouw toekomst

Werken bij Arriva

Dit is Arriva! Je komt ons tegen in heel Nederland. We hebben zo’n 1.500 bussen op de weg en rijden met 147 treinen op trajecten in het noorden, oosten en in Limburg. Ook zijn we op het water te vinden met 14 schepen onder de noemer Waterbus. We hebben zo’n 60 touringcars die we verhuren en het (pendel)vervoer tijdens grote evenementen mee verzorgen. Bij Arriva werken 5.500 enthousiaste medewerkers die dag in dag uit klaar staan om reizigers een goede reis te bieden!

Maak van je loopbaan een reis vol inspiratie! Innoveren en initiëren zijn eigenschappen die ons kenmerken. Ze zijn van levensbelang om als openbaar vervoersbedrijf voorop te kunnen blijven lopen. We willen elke dag een beetje beter worden.

Dit vraagt van onze medewerkers dat zij zich zelf verantwoordelijk voelen voor hun dagelijkse werkzaamheden en persoonlijke ontwikkeling. We gaan ervan uit dat jij met jouw kennis het verschil kan maken. Als je bij ons werkt, ben je verantwoordelijk voor je eigen carrière en neem je initiatief voor je eigen groei en ontwikkeling. Natuurlijk word je hierin ondersteund en er zijn diverse mogelijkheden: van interne en externe trainingen en opleidingen, loopbaantrajecten tot een mentor of coach. Daarnaast biedt Arriva mogelijkheden om door te groeien als specialist of in een leidinggevende rol en zelfs internationaal.

Werken bij Arriva

Contact

Arriva

Afdeling Recruitment

Trambaan 3
8441BH Heerenveen
Nederlandhttps://www.arriva.nl/

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden