GMT

Imagine a cleaner planet

GMT Waste Solutions

GMT ontwikkelt, implementeert en onderhoudt al meer dan 25 jaar branche specifieke software pakketten voor de afval- en milieubranche. Ons team van 70 professionals, met ervaring en affiniteit in afvallogistiek, heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een gerenommeerde ICT dienstverlener in de afval- milieubranche.

Ons motto 'We Put You Ahead' duidt op de rol die GMT graag vervult: GMT wil door innovatieve ICT oplossingen zorgen dat u als klant met onze softwareoplossingen en diensten voorop kunt lopen in uw markt. Ons internationale en loyale klantbestand profiteert van “Best Practices” middels onze waste applicaties. Door onze sterke partnerships, kunnen wij optreden als contractpartner voor grote complexe projecten.

Onze jaren lange exclusieve focus op deze branche heeft geleid tot de meest specifieke en breed dekkende pakketten in de markt. Met deze business suites leveren we een substantiële bijdrage aan het succes van onze klanten. Maar misschien onderscheiden we ons nog wel het meest door ons commitment. Ons commitment naar onze klanten. Uw succes is onze missie. We zijn dan ook trots op de vele lange klant relaties die we de afgelopen 25 jaar hebben opgebouwd.

Always ahead!

werken bij GMT

Contact

GMT

E.J. Wolffenbuttel
Human Resource Manager

Muiderstraatweg 15e
1111 PS Diemen
Nederland

0206005151

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden