1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij FM Group

FM Group

Innovatief en verantwoordelijk

Werken bij FM Group

FM Group is een hecht, toegankelijk handelshuis met een leidende positie in de wereldwijde sierteeltsector. De handelsgeest, open bedrijfscultuur en resultaatgerichte manier van werken zijn leidend. Onderscheidend is de centrale werkwijze die gecombineerd wordt met een house of services. Bloemen, planten, accessoires zorgen dat FM Group de verbinding kan leggen tussen partners, klanten en leveranciers zodat we samen succesvol kunnen ondernemen. FM Group levert daarbij zowel centraal als decentraal diensten (met focus op IT en marketing), producten, informatie en inspiratie en heeft een directe verbinding met de klant via regionale HUB's en lokaal talent. 

Wij groeien als jij groeit

Wij bieden je volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Wij investeren hier graag in. Via onze Online Academy is er keuze uit 300 opleidingen in verschillende vakgebieden. En als je wilt doorgroeien naar een functie met meer verantwoordelijkheden, dan kijken we samen met jou wat daarvoor nodig is. Want als jij groeit, groeit FM Group ook.

Wanneer een bepaalde functie dit vraagt, is er ook de mogelijkheid om een specifieke opleiding/training te volgen. De kosten hiervan kunnen geheel of gedeeltelijk (50% tot 100%) door FM Group worden vergoed, mits de opleiding relevant is voor de huidige of een volgende functie binnen FM Group en hierover vooraf afspraken zijn gemaakt.

werken bij FM Group

Contact

FM Group

Katinka Schouten – van Liemt

Betula 31
1424 LH De Kwakel
Nederland

0297 352951

FM Group

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden