1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij Hutchison Ports ECT

Hutchison Ports ECT

Optimally connected

Hutchison Ports ECT Rotterdam

Efficiënte afhandeling van containers, flexibel en duurzaam transport en tal van aanvullende diensten. Als Europa's belangrijkste knooppunt van containerstromen biedt Hutchison Ports ECT Rotterdam (ECT) altijd maatwerk. ECT biedt haar klanten 24/7 een veelomvattend dienstenpakket, gericht op snelle turnaround-tijden aan de waterzijde en efficiënt (synchromodaal) achterlandvervoer van en naar elke bestemming. Aan de basis van onze dienstverlening staan de Hutchison Ports ECT Delta en Hutchison Ports ECT Euromax terminals. Deze deepsea-terminals zijn gevestigd op ideale locaties op de Maasvlakte in Rotterdam, de nr. 1 containerhaven van Europa.

European Gateway Services (EGS) maakt onderdeel uit van Hutchison Ports ECT Rotterdam. Als belangrijk knooppunt van modaliteiten biedt ECT via EGS haar klanten alle voordelen van inter- en synchromodaal vervoer.

ECT is onderdeel van Hutchison Ports, een dochter van multinational CK Hutchison Holdings in Hong Kong. Hutchison Ports is 's werelds grootste haveninvesteerder, - ontwikkelaar en –operator. Hutchison Ports is momenteel actief in 52 havens, in 26 landen in Azië, het Midden Oosten, Afrika, Europa, Amerika en Australië. Hutchison Ports heeft zijn logistiek- en transport gerelateerde activiteiten wereldwijd uitgebreid. Deze activiteiten omvatten onder meer cruiseterminals, luchthavens, distributiecentra, spoordiensten en scheepsreparatiefaciliteiten. In 2020 behandelde het havennetwerk van Hutchison Ports wereldwijd 83,7 miljoen TEU.

werken bij Hutchison Ports ECT Rotterdam

Contact

Hutchison Ports ECT

David Mak
HR-Adviseur

Europaweg 875
3199 LD Rotterdam
Nederland

0622640318

Hutchison Ports ECT

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden