1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij XPO Logistics

XPO Logistics

Expect a lot from yourself, and we’ll help you achieve it.

Werken bij XPO Logistics

XPO Logistics is een specialist op het gebied van logistiek dienstverlening, transport en freight forwarding en heeft haar origine in Amerika. Het is een wereldwijde speler met aanwezigheid in 27 landen en 52.350 medewerkers. 

In Nederland opereert XPO Logistics vanuit 16 verschillende locaties met het hoofdkantoor gevestigd in Oss. Dagelijks zetten 1.250 medewerkers zich in voor de supply chain uitdagingen van de diverse klanten. De onderneming beschikt over meer dan 450.000 vierkante meter opslagruimte en circa 200 voertuigen om alle mogelijke logistieke- en transportactiviteiten te kunnen bewerkstelligen. 

XPO Logistics Nederland is gespecialiseerd in logistieke diensten ten behoeve van de marktsegmenten; retail (non food), fashion, frozen food, fast moving consumer goods en high-tech industry. 

De individuele behoeften van de klant zijn leidend bij het aanbieden van oplossingen op het gebied van; supply chain, warehousing & transport, value added logistics, temperature controlled logistics en reverse logistics. 

Klanttevredenheid, persoonlijke groei van medewerkers en duurzaamheid staan centraal binnen de bedrijfsfilosofie van XPO Logistics. Vandaag de dag behoort deze ambitieuze onderneming tot de top 10 van logistiek dienstverleners van Nederland.

XPO Logistics

Contact

XPO Logistics

Afdeling Personeelszaken

Markermeer 1
5347 JM Oss
Nederland

0412 667022

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden