1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij Teuro Granen

Teuro Granen

Logistiek is onze kracht!

Werken bij Teuro Granen

Teuro Granen, uitgegroeid van lokaal molenaarsbedrijf naar internationaal opererend handelshuis en logistiek specialist in grondstoffen en bijproducten voor diervoeding.

Teuro Granen levert grondstoffen en bijproducten voor diervoeding. Afnemers zijn onder andere de mengvoederindustrie en aanverwante bedrijven in voornamelijk Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Teuro Granen wil voor haar klanten een betrouwbare leverancier zijn. Ons bestaansrecht zit in onze functie, en dat is logistiek. Onze afnemers willen leveringen “just in time”.

Om dit met ons team iedere dag opnieuw weer te organiseren, is een sterke logistieke organisatie noodzakelijk. Uiteraard staat ons logistieke apparaat ook ten dienste van onze leveranciers, die graag zien dat producten tijdig worden afgenomen. Logistiek is onze kracht!

Zo ontvangen wij ook schepen met grondstoffen in zeehavens zoals bijvoorbeeld Rotterdam, Amsterdam of Antwerpen, evenals op overslagpanden in het binnenland (zie hieronder bijvoorbeeld in Wageningen) die wij benutten om onze producten zo efficiënt mogelijk bij onze klanten te bezorgen.

Ben jij ambitieus, oplossingsgericht en sterk in het onderhouden van contacten? Wil jij graag veel leren en draai jij je hand niet om voor uitdagingen? Dan mag je bij ons rekenen op een heerlijk hectische en dynamische werkomgeving met een fijne sfeer en dito collega’s!

Contact

Teuro Granen

Afdeling -Recruitment

Westermarkt 4
5042 MC Tilburg
Nederlandhttp://teuro.nl/

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden