1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij Hittech Multin

Hittech Multin

Masters in Improvement

Werken bij Hittech Group BV 

Hittech Group BV is een Full Service System Supplier, die bestaat uit een groep van zelfstandige bedrijven (Hittech Group is een netwerkorganisatie die synergie echt organiseert via coördinatiegroepen. Flexibiliteit gecombineerd met sterk projectmanagement geeft een sterke dynamische groep.

Hittech Group zorgt bij hardwareleveringen voor specialistische ondersteuning en service en onderhoud. Ervaren managers staan garant voor een optimaal productieproces, ook bij gecombineerde kerncompetenties. Hittech Group is een uitstekende partner om de supply chain over te nemen en desgewenst te verbeteren en om lifecycle management uit te voeren. Hiertoe worden in overleg met de klant roadmaps opgesteld. Value Engineering wordt hierbij voortdurend ingezet.

Speerpunt is naast synergie een optimale balans te vinden tussen flexibiliteit, proactiviteit en productiviteit. Hierop wordt steeds gemanaged.

Hittech Group levert volledige apparaten en machines, -al of niet op basis van eigen ontwikkeling-, modules, submodules en afzonderlijke delen en service en onderhoud als één strategisch systeem.

werken bij Hittech Multin

Contact

Hittech Multin

Marian van den Beitel
HR

Laan van Ypenburg 64
2497 GB Den Haag
Nederland

070 307 1400

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden