1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij House of Engagement

House of Engagement

Experts in customer relations

Werken bij House of Engagement

Wie zijn wij

House of Engagement helpt instellingen en organisaties bij het realiseren van optimaal rendement uit klantrelaties en excellente klantervaringen. Als jarenlang Microsoft CRM Gold Partner weten wij als geen ander hoe Dynamics 365 tools hiervoor kunnen worden ingezet. Op basis hiervan hebben wij slimme, marktspecifieke oplossingen ontwikkeld voor Education, Finance en Legal die bestaan uit een goed gebalanceerde mix van technologie, kennis, projectmanagement en support. Diepgaande kennis van de klant (en de klant van de klant) en innovatieve inzet van nieuwe technologieën als chatbots, portals en artificial intelligence is wat ons hierbij onderscheidt.

Met een kern van ongeveer 30 vaste medewerkers en een netwerk van betrouwbare externe krachten zijn wij een relatief kleine, flexibele en ambitieuze organisatie. We hebben een grote diversiteit aan functies die je bovendien voor een groot deel zelf in kunt vullen. De vrijheid die dit biedt gaat echter wel samen met de bijbehorende verantwoordelijkheid, maar je staat er niet alleen voor. Wij zetten namelijk samen de schouders onder uitdagingen en vieren als team onze successen.

Wie wij zoeken

Voor ons trainee programme Business Consultant zijn wij op zoek naar ambitieuze talenten die in het bezit zijn van een HBO- of WO diploma, welke richting maakt niet uit, met maximaal 2 jaar werkervaring. Je hebt iets met IT: je hebt bijvoorbeeld wel eens je eigen website gebouwd, een thuisnetwerk geïnstalleerd of misschien ben jij wel diegene die vrienden of familie uit de brand helpt met hardware en/of softwareproblemen.

Je bent creatief in het oplossen van problemen en conflicten, je vindt het leuk om nieuwe dingen te verzinnen en deze samen met een groepje uit te werken tot bijvoorbeeld een product of solution.  Tot slot heb je een sterk analytisch vermogen. 

Kennismaken en solliciteren bij House of Engagement

Wil je meer weten over House of Engagement of onze vacatures? Bezoek dan onze website: www.house-of-engagement.nl/werken-bij

 

werken bij House of Engagement

Contact

House of Engagement

Afdeling Recruitment

Oude Enghweg 4
1217 JC Hilversum
Nederland

+31 35 64 60 480

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden