Inez Haas
Trainee Business consultant 2017/2018

Bij House of Engagement krijg ik de mogelijkheid bij te dragen aan opdrachten bij organisaties binnen de sectoren van onze verticals. De eerste maanden staan vooral in het teken van het leren kennen van Dynamics 365 en de drie markten. Het gave van het traineeship is dat je al vrij snel mag meelopen met klantprojecten. Er is zowel een focus op professionele als wel persoonlijke ontwikkeling door trainingen en persoonlijke begeleiding. Ik heb mijn leercurve in een versnelling hoger mogen zetten doordat ik tijdens mijn traineeship al onderdeel mag zijn van een groot internationaal project.

Na het bijwonen van de ‘It’s good to connect’ selectiedag was ik snel om. Dit is een plek waar ik mezelf graag verder wil ontwikkelen. House of Engagement heeft een open cultuur en is een flexibele organisatie waarin je gemakkelijk kunt schakelen met ervaren consultants.

Inez heeft een bachelor bedrijfskunde en een master change management afgerond aan de Rijksuniversiteit Groningen. Na haar studie is zij bij een detacheringsbureau gaan werken en is betrokken geweest bij de implementatie van twee nieuwe administratiesystemen bij verzekeringsmaatschappijen.

<p>e-mailadres: [email protected]</p>

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden

 

House of Engagement

Oude Enghweg 4
1217 JC Hilversum
Nederland