BASF

Wij creëren chemie

Werken bij BASF

Bij BASF creëren we chemie voor een duurzame toekomst. We combineren economisch succes met bescherming van het milieu en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Door middel van wetenschap en innovatie zorgen we ervoor dat onze klanten in vrijwel elke sector aan de behoeften van de samenleving kunnen voldoen, nu en in de toekomst.

Wij vormen het beste team - word er onderdeel van!

Wij zijn 's werelds meest toonaangevende chemiebedrijf, met de best teams die intelligente oplossingen ontwikkelen voor onze klanten en chemie creëren voor een duurzame toekomst.

BASF’s succes als bedrijf is afhankelijk van de persoonlijke betrokkenheid van onze medewerkers. Wij moedigen onze medewerkers aan om hun sterke punten verder te ontwikkelen en wij erkennen hun prestaties. Met een ongelofelijk breed scala aan posities die wij aanbieden, zijn wij in een uitstekende positie om de beste technische specialisten en managers aan te trekken.

Een interessante verscheidenheid aan functies, pay-for-performance compensatie en volop mogelijkheden voor internationale ontwikkeling zijn slechts een aantal factoren die je aandacht zouden moeten trekken. Bovendien is een gezonde work-life balance van groot belang bij ons.

 

werken bij BASF

Contact

BASF

Afdeling Recruitment
TalentClass Profesional

Groningensingel 1
6835 EA Arnhem
NederlandNieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden