1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij Eneco

Eneco

Everyone’s sustainable energy

Een klimaat van in oplossingen denken

Eneco wil al in 2035 klimaatneutraal zijn. Niet alleen in onze eigen activiteiten maar ook in de geleverde energie aan klanten. Met elkaar hebben we de verantwoordelijkheid om de opwarming van de aarde tot 1,5oC te beperken en om de aarde leefbaar door te geven aan de volgende generaties. De keuze voor klimaatneutraal betekent kijken naar alle kansen die er zijn. Die manier van denken én doen voel je overal. Of we nu energie opwekken, opslaan, verkopen of verhandelen. Bij welk bedrijfsonderdeel je ook werkt, je hebt elke dag weer nieuwe uitdagingen. Want afscheid nemen van fossiele brandstof betekent energie steken in vernieuwende oplossingen. Waarmee we de aarde niet uitputten, maar mogelijkheden benutten. Jij en jouw werk doen er echt toe.

Versnellen begint met jouw talent

Eneco loopt voorop in de energietransitie en deze positie willen we verstevigen en uitbouwen. We hebben internationale ambities en zijn actief in Nederland, België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Rotterdam.

We kunnen daarbij niet zonder jouw kennis van techniek, online, finance, marketing, it of sales. Versnellen begint met jouw talent. Of we nu energie opwekken, opslaan, verkopen of verhandelen, Eneco biedt je de kans om in de hele energieketen aan de slag te gaan. 

Geef je carrière een kickstart

Elsemieke is bij Eneco Energy Trade begonnen al trainee en heeft nu een baan die aansluit bij haar passie. Benieuwd naar haar verhaal? Bekijk de video hieronder.

werken bij Eneco

Contact

Eneco

Afdeling Recruitment

Marten Meesweg 5
3068 AV Rotterdam
Nederlandhttps://www.werkenbijeneco.nl/

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden