Loading...

Bezig met laden...

Finance traineeship bij Calco

Traineeship
Amsterdam
Bedrijf: Calco
Sluit: Geen sluitingsdatum (doorlopend)

Het is via deze pagina momenteel helaas niet mogelijk is om te reageren op de vacature. Op de hoogte blijven van de nieuwste carrierekansen? Meld je dan aan voor onze Jobagent-service! Bekijk hier de vacatures waarop je nu kunt solliciteren.

Traineeship Finance 

Carrière maken in de financiële wereld, zelfs zonder Finance opleiding? Dat kan! Professionals met een hbo of wo diploma op zak en een natuurlijk talent voor Finance helpen wij graag met een vliegende carrièrestart in Finance. Iets voor jou? We vertellen je graag meer!

Over de Calco Finance MasterClass

De eerste twee maanden van de tweejaar durende Calco Finance MasterClass word je opgeleid op ons kantoor in Amsterdam (uiteraard met in achtneming van de coronaregels). We starten de eerste twee weken zo breed mogelijk. We noemen dit de Crash Course. Tijdens die eerste periode ontdekken we samen in welke richting jij je het best kunt ontwikkelen. Je doet kennis op van specifieke onderwerpen als boekhouding, financiële administratie en kostencalculatie.

Heb je eenmaal een stip op de horizon? Dan ga je je specialiseren in de richting die bij jou past en kennis opdoen van specifieke onderwerpen als Management Accounting, Financial Auditing of Financial Risk & Derivaten. Met al deze Deep Dives geeft de opleidingsperiode jouw cv een enorme boost. Zo schrijf jij straks bijvoorbeeld SQL, Excel Advanced, Wft en Scrum bij jouw lijst met diploma’s en certificaten. Ook volg je een LEAN training.

Na de interne opleidingsperiode van twee maanden ga je op inzetperiode bij een opdrachtgever die aansluit bij jouw kwaliteiten en ambities. Onze opdrachtgevers behoren tot de top 50 bedrijven van Nederland.

Naast financiële kennis staat persoonlijke ontwikkeling centraal tijdens de Calco Finance MasterClass. Samen met onze experts op het gebied van soft skills ontwikkel jij onder andere jouw presentatievaardigheden, communicatiestijlen en leer je feedback geven en ontvangen.

Hoe matchen wij jou aan een opdrachtgever? Tijdens de eerste twee maanden leren we elkaar heel goed kennen. Door onze nauwe samenwerking in zowel klassikale opstelling als in 1 op 1 gesprekken weten we echt waar jouw kracht ligt. We zoeken een opdrachtgever die helemaal past bij jou als persoon, zoals we dat al bij meer dan 2000 trainees deden die jou voorgingen. Met jouw achtergrond, talenten en soft skills maak jij het verschil op jouw toekomstige afdeling. Ook als je ingezet bent bij je opdrachtgever, blijft jouw fieldmanager jou maandelijks coachen en kun je tijdens je inzet meerdere keren bij ons terugkomen voor trainingen op het gebied van soft skills. Daarnaast kun je financiële en zelfs technische kennis blijven op doen, hierbij zijn de opleidingsmogelijkheden onbeperkt.

Wil je meer weten over het traject? Lees dan meer over de opbouw van het traineeship.

Wie zoeken we voor ons Finance traineeship?

Jij hebt:

  • aantoonbare affiniteit met Finance en een onstilbare honger je skills en kennis verder te ontwikkelen;
  • analytisch vermogen, een brede interesse en super veel zin om als Finance professional aan de slag te gaan;
  • een hbo of wo diploma, je studierichting maakt niet uit;
  • een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (minimaal niveau C2);
  • verhuis/reisbereidheid. Het grootste deel van onze opdrachtgevers zit namelijk in de Randstad.

Wat bieden wij jou?

  • De kans om te ontdekken welke functie binnen de Finance wereld bij jou past
  • Begeleiding bij jouw persoonlijke ontwikkeling
  • De kans om terecht te komen bij één van de topbedrijven zoals; ING, Rabobank of De volksbank
  • Diverse opleidingsmogelijkheden bij Calco
  • Een kilometervergoeding van €0,19 per kilometer of een ov vergoeding. Ga jij op inzet bij de opdrachtgever? Dan ontvang je een NS Businesscard die je ook privé mag gebruiken.

Solliciteer op deze vacature

Solliciteer nu als jij interesse hebt in deze vacature!

Medewerkers aan het woord
Mike Wallet Calco
Vakjargon, hoe ga je ermee om?
Foto Marjan van Appeldoorn
5 tips voor een succesvolle inzet
Foto Olga Krabbe
Mijn onverwachtse droombaan
Floor Philippen
I either win or I learn

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

Calco

Ralf ten Kroode
Campus Recruiter

Gatwickstraat 21
1043 GL Amsterdam

+31 (0)20 7 652 652
werken@calco.nl
https://www.werkenbijcalco.nl/

Bekijk organisatieprofiel

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden