Loading...

Bezig met laden...

Finance traineeship bij Calco

Traineeship
Amsterdam
Bedrijf: Calco
Sluit: Geen sluitingsdatum (doorlopend)

Finance traineeship Calco

Zonder relevante studieachtergrond carrière maken in de Finance? Het kan bij Calco!

Met het Finance traineeship bieden wij jou de mogelijkheid te starten in de financiële wereld. We leiden je op, begeleiden je en zorgen ervoor dat jij terechtkomt bij een top 200 bedrijf in Nederland. En wist je al dat wij jou betalen vanaf dag 1 én dat je een vast contract van ons krijgt? Solliciteer vandaag nog op het traineeship!


Over het traineeship

In het tweejarig Finance traineeship ga je de theorie al snel toepassen in praktijk. Je start met een opleidingsperiode van twee maanden in ons interne opleidingscentrum in Amsterdam. We leren je de basis van Finance. Maar naast de hard skills, ontwikkel jij bij Calco ook je soft skills. Heb je de opleidingsperiode afgerond? Dan ga je op inzet bij een top 200 bedrijf van Nederland. Tijdens je inzet komt jouw persoonlijke coach (fieldmanager) maandelijks langs om te sparren en om jouw vragen te beantwoorden. Je kunt jezelf verder blijven ontwikkelen via ons opleidingscentrum en je ambities realiseren. Nieuwsgierig geworden? Lees snel verder!

Richtingen

Fintech

Deze richting is interessant als je jouw finance affiniteit wilt combineren met aspecten vanuit IT. Fintech is ontstaan door de vele innovaties in de financiële sector, denk aan digitalisering, robotisering en de rol van data analytics. Binnen fintech vallen verschillende functies. Zoals financial engineer of modeller waarbij je financiële problemen oplost via statistiek, economie en toegepaste wiskunde. Liever aan de slag met data? Word data- of informatieanalist en focus je op het analyseren van data.

Finance & Control

Deze richting is voor jou interessant wanneer je graag in een financiële functie aan de slag gaat. Binnen het werkveld van finance & control richt je je op het gezond houden van de gehele financiële huishouding van een organisatie. Afhankelijk per functie, zijn de belangrijkste werkzaamheden het overzichtelijk maken van financiële gegevens, bevindingen presenteren en advies geven aan het managementteam over de financiële bedrijfsvoering. Rollen waar je in terecht kunt komen zijn accountantfinancial controller of business controller.

Compliance

Compliance is een juridische richting binnen de financiële sector. Met compliance wordt aangeduid dat een persoon of organisatie werkt in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving en dus streeft naar een veilige en betrouwbare manier van werken. Het doel is om witwassen, fraude en terrorismefinanciering te voorkomen en daarmee de bijbehorende schade en risico's te beperken. Functies waar je in terecht kunt komen zijn CDD/KYC analist of AML medewerker.

De voordelen van ons traineeship voor jou

 • Je krijgt meteen een vast contract
 • Wij betalen jou vanaf dag 1
 • We helpen je bij het maken van de switch
 • Je krijgt een coach die je begeleidt bij je persoonlijke en professionele ontwikkeling
 • We zorgen voor een plek bij een top 200 bedrijf
 • Je krijgt een NS business card die je 24/7 mag gebruiken

Voor wie is ons IT traineeship geschikt?

Calco biedt kandidaten al sinds 2004 de kans om een switch te maken naar de IT. Inmiddels hebben wij al zo’n 3.000 trainees opgeleid en begeleid naar een carrière in de IT of Finance.

Omdat de IT van oudsher een ‘mannenwereld’ is, zien wij het als onze missie om hier verandering in aan te brengen. Wij streven naar een zo volledig mogelijke representatieve afspiegeling van de maatschappij binnen ons bedrijf. Wij blijven zoeken naar mogelijkheden om het voor iedereen nog meer ''thuis te maken” en kansengelijkheid nog verder te bevorderen binnen ons bedrijf en binnen de IT.

Wij verwelkomen iedereen bij Calco. Wij doen niet aan stereotypen en behandelen iedereen als uniek individu. Jouw eerder gemaakte studiekeuze? Is voor ons niet belangrijk. Wij kijken naar jouw intrinsieke kwaliteiten. Naar jouw potentie en talent. De juiste talenten in combinatie met de wil om te leren en de durf om een carrièreswitch aan te gaan, maken een Calco’er. Juist doordat elke Calco’er iets unieks meebrengt, krijgen wij meer creativiteit, werkplezier en betere resultaten op de werkvloer.

Jouw profiel

 • Je hebt een hbo- of wo bachelor diploma (harde eis), je studierichting maakt niet uit. Geen HBO of WO diploma? Check het Finance traineeship Potentials.
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal (harde eis)
 • Je hebt een goede beheersing van de Engelse taal
 • Aantoonbare affiniteit met Finance en een onstilbare honger je skills en kennis verder te ontwikkelen
 • Analytisch vermogen, een brede interesse en super veel zin om als Finance professional aan de slag te gaan
 • Je bent reisbereid. Woon je ver van de Randstad af? Dan kunnen we je tijdelijk huisvesting bieden.

Ons aanbod aan jou

 • Betaald vanaf dag 1 van het traineeship (en vanaf inzet een startsalaris van ruim €2500)
 • Direct een vast contract van Calco
 • 26 vakantiedagen en 8,33% vakantiegeld
 • Al een vakantie gepland? Geen probleem! Je kunt al met de Crash Course beginnen en daarna kun jij gewoon op vakantie gaan
 • De mogelijkheid om zonder Finance opleiding een topcarrière tegemoet te gaan in de Finance sector
 • Begeleiding bij jouw persoonlijke ontwikkeling
 • De kans om terecht te komen bij een topbedrijf in Nederland zoals Rabobank, Nationale-Nederlanden, Achmea of PGGM
 • Diverse opleidingsmogelijkheden bij Calco
 • Een kilometervergoeding van €0,19 per kilometer of een ov vergoeding. Ga jij op inzet bij de opdrachtgever? Dan ontvang je een NS Business card die je ook privé en in het weekend mag gebruiken
Medewerkers aan het woord
Mike Wallet Calco
Vakjargon, hoe ga je ermee om?
Foto Marjan van Appeldoorn
5 tips voor een succesvolle inzet
Foto Olga Krabbe
Mijn onverwachtse droombaan
Floor Philippen
I either win or I learn

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

Calco

Cicillia Sloote
Campus Recruiter

Gatwickstraat 21
1043 GL Amsterdam
Nederland

+31 (0)20 7 652 652
[email protected]
www.calco.nl

Bekijk organisatieprofiel

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden