Loading...

Bezig met laden...

Traineeship Human Capital Management Consultant bij SUPERP

Traineeship
De Meern
Bedrijf: SUPERP
Sluit: 31-07-2024

Young Professional Programma - Human Capital Management Consultant

Als Human Capital Management (HCM) Consultant combineer je een liefde voor HR processen met interesse in IT oplossingen. Je gaat leren hoe en waarom HR-bedrijfsprocessen worden geautomatiseerd. Doordat je stap voor stap en onder begeleiding van een senior collega het HCM vakgebied leert kennen, is het Young Professional Programma de ideale springplank om door te groeien naar een volwaardige (SAP) HCM Consultant rol. En daarna…? The sky’s the limit.

Over ons (in het kort)

SUPERP is dit jaar 25 jaar actief in de wereld van SAP en we mogen onszelf inmiddels een autoriteit noemen. In 2017 hebben onze diensten uitgebreid met low-codeplatform Mendix (MxBlue) en in 2019 met crm-platform Salesforce (SxBlue). Door maatwerk Mendix-apps en Salesforce met SAP te combineren, kunnen we onze opdrachtgevers nog beter ondersteunen. Dat doen we met een team van 200 vakidioten en 150 externe experts.

Over jou (ook in het kort)

Voor dit werk is het belangrijk dat je:

 • Een afgeronde universitaire of HBO opleiding – een HR/HCM gerelateerde opleiding zou je helpen in het begin snel meters te maken. 
 • Kennis hebt van of affiniteit hebt met HR gerelateerde processen. Jij gaat deze processen uiteindelijk vertalen naar verschillende HR/HCM IT oplossingen.
 • Analytisch sterk bent, zodat je goede oplossingen aan kan dragen en structuur kan aanbrengen in complexe processen.
 • Communicatief sterk bent, zowel in woord als geschrift. In de toekomst ben je een volwaardige gesprekspartner voor verschillende stakeholders, van “hoog tot laag”, bij een klant.
 • Het leuk vindt om vragen vragen te stellen. Je bent gewoon oprecht nieuwsgierig…!
 • Je interesse hebt in IT applicaties - specifiek HCM applicaties - en oog hebt voor innovaties binnen dit domein.
 • Je snapt dat HR processen altijd gekoppeld zijn aan andere processen en daarmee ook IT applicaties – denk aan Finance en BI.

Ten slotte ben je proactief, zelfstandig en niet bang om verantwoordelijkheid te nemen.

Hoe ziet het Young Professional Programma eruit?

 • Intensief kennismakingstraject van vijf weken waarin jij en de andere Young Professionals onze organisatie en klanten leren kennen. En SAP natuurlijk. 
 • Tijdens het kennismakingstraject volg je onder meer een uitgebreid programma voor persoonlijk leiderschap en haal je je scrum certificaat.
 • We koppelen je aan een senior consultant die jou helpt om wegwijs te worden in de wereld van HCM applicaties. Dit is ook de persoon die jou begeleidt bij je eerste opdracht.
 • Want dat is wat je na het kennismakingstraject gaat doen: je eerste opdracht uitvoeren bij een van onze klanten. Fouten maken mag, want alles staat in het teken van leren en jezelf ontwikkelen.
 • Na 7 maanden weten we wat we aan elkaar hebben en of er een match is. Zo ja, dan krijg je meteen een vast contract en maandelijkse winstdeling. (En daarnaast nog een mooi pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden.)

Ben jij erbij in september 2024?

Thijs Cornet (recruitment manager) staat te popelen om je meer te vertellen over het Young Professional Programma. Bel Thijs via 06-58 86 54 18 of mail naar [email protected] met al je vragen.

Medewerkers aan het woord
Tarek Ben Yakoub - Deelnemer Young Professional Programma
De vriendelijkheid binnen het bedrijf viel mij meteen op

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

Superp

Steven Droppert
Recruiter

Rijnzathe 6
3454 PV De Meern
Nederland

0613503188
[email protected]
https://superp.com/
Stuur een WhatsApp bericht

Bekijk organisatieprofiel

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden