1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij SUPERP

SUPERP

Ben jij ook Superp...?

Werken bij SUPERP 

Maakt niet uit in welke sector ze actief zijn: verrassend veel grote bedrijven organiseren hun processen met de software van SAP. Bij SUPERP zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen, testen en beheren van krachtige bedrijfsoplossingen op basis van SAP.

Lang verhaal kort: als je bij ons werkt, werk je dus samen met grote, veelal internationaal bekende namen om meer uit SAP te halen. En nee, daar hoef je niet die spreekwoordelijke computernerd voor te zijn. (Maar het mag natuurlijk wel.)

Wij zijn SUPERP – jij ook?

We zijn al bijna 25 jaar actief in de wereld van SAP en hebben onze diensten uitgebreid naar Mendix (MxBlue, sinds 2017) en Salesforce (SxBlue, sinds 2019). Met een team van 170 vakidioten en 150 externe experts werken we elke dag met passie aan prachtige projecten voor onze klanten.

Heb je nog weinig relevante ervaring? Geen zorgen, wij zorgen voor de benodigde training. Talent en vaardigheden zijn belangrijk, maar we waarderen nieuwsgierigheid net zozeer. We denken in mogelijkheden en kansen. Als jij het in je hebt om samen met ons de beste oplossingen te ontwikkelen voor onze klanten, dan bieden we jou graag die kans.

Het SUPERP Young Professional programma

Het Young Professional Programma is een carrière-kickstart voor studenten die bijna of net zijn afgestudeerd. Ook als je van carrière wil veranderen ben je van harte welkom. In een kort maar krachtig traject van 7 maanden word je klaargestoomd voor je nieuwe rol in onze organisatie. Er zijn verschillende rollen, dus grote kans dat er iets bij zit dat je op het lijf is geschreven.

SUPERB worden en blijven

 Om dé innovatieve SAP-partner te zijn, investeert SUPERP in kennisontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling. Dit doen we onder meer door deelname aan innovatieprojecten via onze SUPlabs en de ruime opleidingsmogelijkheden via onze SUPERP Academy.

De SUPERP Academy is gebouwd op een stevig fundament, de SUPERP Foundation. Deze eigen ontwikkelde training bevat basiskennis van verschillende aandachtsgebieden die een SUPERP-medewerker dagelijks in de praktijk tegenkomt. Op dit fundament rusten de drie pijlers: SAP Inhoudelijke kennis, Generieke vaardigheden en Persoonlijke vaardigheden.

Socials

 Bij SUPERP werken we natuurlijk hard, maar doen we ook veel leuke dingen samen. Wat dacht je van ons sinterklaas- en kerstfeest, ons najaarsevent en onze gezellige maar ook informatieve kwartaalmeetings.

De SUPERP vibe in een notendop.....

Wij zijn SUPERP. We geloven dat je samen altijd meer bereikt. Je voelt je bij ons thuis. We zijn authentiek en iedereen mag en kan zichzelf zijn. We gaan elke dag met passie aan het werk voor onze klanten. In onze teams gaan we altijd voor kwaliteit en blijven we pragmatisch. In alles wat we doen en zeggen zijn we transparant. 

teambuilding Superp
Werken bij Superp

Contact

SUPERP

Thijs Cornet
Recruitment Manager

Rijnzathe 6
3454PV De Meern
Nederland

0658865418

https://www.superp.nl

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden