Loading...

Bezig met laden...

Young Professional programma bij Enexis Groep

Traineeship
Den Bosch, Arnhem
Bedrijf: Enexis Groep
Sluit: Geen sluitingsdatum (doorlopend)

Het is via deze pagina momenteel helaas niet mogelijk is om te reageren op de vacature. Op de hoogte blijven van de nieuwste carrierekansen? Meld je dan aan voor onze Jobagent-service! Bekijk hier de vacatures waarop je nu kunt solliciteren.

Vergelijkbare vacatures

Traineeship

Traineeship

Schiedam
Bedrijf: DSW Zorgverzekeraar
Bekijk deze vacature
Traineeship

Traineeship Nuclear Technology

Petten
Bedrijf: NRG
Bekijk deze vacature

Young Professional Enexis 

Met Jouw energie kan het:  

Droom je ervan om jouw kennis, vaardigheden én carrière te boosten met een programma dat gericht is op jouw interessegebied? Het Young Professional programma van Enexis biedt jou de kans om de diepte in te gaan bij een specifieke functie of afdeling, terwijl je bijdraagt aan de cruciale uitdaging van onze tijd: de energietransitie. Wij zorgen daarbij voor inhoudelijke begeleiding en aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling, zodat jij het beste uit jezelf haalt!

Ben jij op zoek naar een dynamische start van je carrière? Wil je écht goed worden in jouw vakgebied terwijl je ook op persoonlijk en professioneel vlak doorontwikkelt? Dan is het Young Professional Programma van Enexis iets voor jou! Meerdere keren per jaar starten nieuwe young professional rollen, steeds binnen verschillende afdelingen van Enexis. Elk van deze vacatures biedt een uitgebreid 1 tot 2-jarig ontwikkel- en begeleidingsplan, zodat je kunt groeien en excelleren in je vakgebied.

Om een vliegende start te maken in je nieuwe rol zorgen we ervoor dat er een training programma klaarligt waarin je inhoudelijke kennis opdoet en dit ook meteen leert toe te passen in de praktijk van Enexis. Dit programma passen we aan op jouw behoefte, ervaring en ambitie; zo begeleiden we je naar je toekomstige rol als specialist in het door jou gekozen vakgebied. Of je nu als Junior Data Engineer bijdraagt aan de optimalisatie van onze data-infrastructuur of als Young professional HR meedenkt over personeelsvraagstukken, het Young Talent programma biedt leer- en werkervaring met uitdagende projecten en ondersteuning van ervaren professionals!

Maar natuurlijk is er meer! Naast het inhoudelijke opleidingsplan krijg je de kans om deel te nemen aan trainingen gericht op persoonlijke ontwikkeling, het beter leren kennen van de organisatie en je rol als professional. En het beste van alles? Je doet dit samen met andere junioren verspreid over Enexis, waardoor je meteen een gezellig intern netwerk opbouwt dwars door de organisatie heen. De eerste week van je dienstverband start je daarom meteen met een onboarding, waarin je je mede junior-collega’s leert kennen.

Benieuwd welke junior rollen momenteel vacant staan? Check www.werkenbijenexis.nl voor de nieuwste young profesional functies en lees meer over de rol in jouw vakgebied!

Liever eerst ontdekken of Enexis en je voorkeursrol écht bij je passen? Meld je dan aan voor onze Inhousedag via bovenstaande website. 

En wij steken natuurlijk ook energie in jou   

Bij Enexis werk je in de voorhoede van een van de grootste uitdagingen van onze tijd: de energietransitie. Daarbij zorgen we goed voor je. Dat begint met een uitgebreid welkomstpakket en -programma om je collega’s te leren kennen. En met goede arbeidsvoorwaarden:  

 • Een super startsalaris en voldoende vrije tijd om het weer uit te geven door 25 vakantiedagen en de mogelijkheid om vakantiedagen bij te kopen

 • Bijdrage van 70% aan je ABP Keuzepensioen.  

 • Persoonlijk budget van 10% en een 13e maand van 10,7% van je bruto jaarsalaris. Deze kun je flexibel inzetten of maandelijks of jaarlijks laten uitbetalen.  

 • 24,5 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband. Meer oplaadtijd nodig? Met je persoonlijk budget en 13e maand koop je tot wel 35,5 extra verlofdagen.   

 • Mogelijkheden om thuis te werken, inclusief een door ons ingerichte thuiswerkplek en een vergoeding van € 2,35 per dag.   

 • Laptop of tablet en telefoon die je ook privé mag gebruiken.  

 • Reiskostenvergoeding en een eersteklas ov-abonnement voor zakelijk gebruik.  

 • Vitaliteitsbudget van € 500,- voor bijvoorbeeld een sportabonnement.  

 • Ruimte om te groeien met ons interne ontwikkelplatform of externe opleidingen en trainingen.   

Lees meer over onze arbeidsvoorwaarden.    

Dit ben jij 

Jij weet waar je talenten liggen en welk vakgebied het beste bij je past. Je wil graag groeien en impact maken binnen je afdeling. Onze kernwaarden; duidelijk, lerend en inclusief zijn jou op het lijf geschreven. Daarnaast kan je goed in een team werken, reflecteren en heb je uitstekend probleemoplossend vermogen!    

Je bent de specialist van de toekomst en kan met jouw kennis en frisse energie een nieuwe wind laten waaien door de afdeling.

 • Je hebt een hbo- of wo-diploma in een relevante richting, passend bij de young professional rol waar jij voor solliciteert. 

 • Een young professional rol past het beste bij jou als je net met je loopbaan start of pas enkele jaren werkervaring hebt. 

 • Je hebt affiniteit met de energietransitie

Dit wordt je werkplek   

Enexis Netbeheer, onderdeel van Enexis Groep, voorziet ruim drie miljoen huishoudens en bedrijven in Nederland van elektriciteit en gas. Je komt bij ons binnen op een interessant moment. De energietransitie is in volle gang en dat merk je in elke vezel van onze organisatie. Slim onderhoud, energie terugleveren, aardgasvrij wonen en windenergie opwekken zijn slechts een aantal maatschappelijke vraagstukken waaraan we hard werken om de energietransitie mogelijk te maken. Jij kunt daaraan een waardevolle bijdrage leveren. Als young professional werk je meestal op ons hoofdkantoor in Den Bosch of in Arnhem en soms in Zwolle.  

Zijn wij een match?  

We investeren graag in duurzame relaties. Om zeker te zijn van een goede match, voeren we daarom een screening uit. Deze verschilt per functie en kan bestaan uit een assessment, het opvragen van referenties en een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Tijdens je sollicitatiegesprek vertellen we je precies wat de screening in jouw geval omvat.  

Let op: vanwege onze veiligheidsvoorschriften is het bij al onze vacatures van belang dat je goed Nederlands spreekt en schrijft. 

Vergelijkbare vacatures

Startersvacature

Junior Consultant Decommissioning - Waste Management

Petten
Bedrijf: NRG
Bekijk deze vacature
Traineeship

Mastership Data & Samenleving

Divers
Bedrijf: Newpublic
Bekijk deze vacature
Medewerkers aan het woord
Niek-en-Elisa-Enexis-trainees
Je krijgt het vertrouwen om een verantwoordelijke rol te pakken.
Helen en Jelle over het Management Traineeship van Enexis
In het traineeship krijg je kansen die je anders niet had gehad
Mijn vliegende start in het Enexis Groep Traineeship!

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

Enexis

Afdeling Recruitment
Campus Recruiter

_________________________________
0000 AA Den Bosch, Arnhem
Nederland

06-15944704
[email protected]
https://werkenbijenexis.nl/

Bekijk organisatieprofiel

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden