Loading...

Bezig met laden...

Traineeship Communicatie bij Talent&Pro

Traineeship
Randstad
Bedrijf: Talent&Pro
Sluit: Geen sluitingsdatum (doorlopend)

Traineeship Communicatie

Wat weet jij van ons pensioenstelsel? Waarschijnlijk is het voor jou ook vrij nieuw net als voor de rest van Nederland. Daar ligt dus een mooie uitdaging. Voor pensioenorganisaties, voor de overheid én voor werkend Nederland, net als jij en ik. Tijdens het traineeship Communicatie word jij een specialist in pensioencommunicatie. Jij wordt de schakel tussen de organisatie en de mensen die pensioen opbouwen, activeert deelnemers, werkt uitvoerend mee en pakt waar nodig de regie om verbetervoorstellen te doen. Met jouw voorliefde voor klantcontact en effectieve communicatie ontwikkel jij je snel tot volwaardig communicatiespecialist!

Wij

 • Maandsalaris (inclusief 8,33% vakantiegeld) van €2.972,- i.c.m. eigen vervoer of €2.747,- mét leaseauto (en zonder eigen bijdrage).
 • Een flexibel mobiliteitsbudget afgestemd op jouw vervoersvoorkeuren, inclusief leaseauto of fiets, NS Businesscard, deelscooter of een bruto vergoeding van €225,-. Tussentijds switchen is mogelijk.
 • Een verhoging van het bruto maandsalaris van maximaal €271,- na het eerste jaar en €379,- (inclusief 8,33% vakantiegeld) na het tweede jaar, evenals jaarlijkse bonussen tot 8%.
 • Uitgebreide salaris berekening
 • Direct een vast contract en 27 vakantiedagen.
 • Een eigen People Manager en onbeperkt budget voor opleidingen, trainingen en bijscholing om jouw ontwikkeling te stimuleren.

De mogelijkheid om te werken aan uitdagende opdrachten bij toonaangevende organisaties zoals Nationale-Nederlanden, APG en PGGM.

De uitdaging

Het traineeship is een specialisatierichting binnen de unit Verzekeringen & Pensioenen en bestaat uit verschillende vaste onderdelen:

 • Iedere maand kan je beginnen met het beste onboarding programma van Nederland! Solliciteer nu en start met het Talent&Pro onboardingsprogramma bijvoorbeeld op 5 juli, 19 juli of 2 augustus 2024!
 • Werkervaring opdoen, oriënteren en specialiseren bij de grootste pensioenorganisaties in het land.
 • Een compleet opleidingstraject met vaardigheidstrainingen en vakinhoudelijke opleidingen. zoals Effectieve Gespreksvaardigheden en verschillende Wft-diploma's.

Het traineeship

Als trainee Communicatie ga je een belangrijke rol spelen in de deelnemersactivatie binnen de pensioenbranche. Je zorgt dat mensen die pensioen opbouwen actief gaan nadenken over de opties en keuzes die gemaakt moeten worden om hun toekomstige financiële zekerheid te realiseren. Je verbetert de customer journeys waardoor de organisatie deelnemers beter bereikt. Door je scherpe en frisse blik zie je verbetermogelijkheden in de beschikbare informatie en overzie je snel knelpunten in bestaande processen. De nodige pensioenkennis daarvoor ontwikkel je op de pensioenadministratie van onze opdrachtgevers. Die ervaring helpt jou straks communicatieverbeteringen effectief te implementeren naar verschillende doelgroepen. Dat doe je uiteraard in goed overleg met interne belanghebbenden. Het traineeship is een sterke combinatie van werkervaring, coaching en opleidingen.  

Werken en leren

Opleidingen binnen het traineeship Communicatie zijn gericht op externe berichtgeving. Als young professional speel je een belangrijke rol in de transitie richting de Wet Toekomst Pensioenen. De theoretische kennis doe je op aan onze Academy. De praktische toepassing van communicatietools vindt plaats op de werkvloer van onze opdrachtgevers in de pensioensector. Tijdens het traineeship ga jij aan de slag bij toonaangevende partijen zoals a.s.r., PGB en Achmea.

Voorbeelden van opdrachten die jij tijdens je traineeship doet zijn:

 • Junior Pensioenspecialist
 • Medewerker Klant Contact Center Pensioen
 • Junior medewerker waardeoverdracht

De carrière coaching

Tijdens het traineeship krijg je begeleiding van een People Manager. Dit is jouw persoonlijke coach en mentor. Jullie bespreken zowel je persoonlijke als professionele ontwikkeling en bepalen samen welke volgende stap het beste is voor jouw groei. Tegelijkertijd volg je opleidingen en trainingen gericht op inhoudelijke kennis en vaardigheden die je nodig hebt als startende professional.

Jij

 • Hebt een afgeronde hbo- of wo-studie met voorkeur in Communicatie, Communication and Multimedia Design of Public Relations.
 • Hebt sterke communicatieve vaardigheden en bent in staat om relaties op verschillende niveaus te onderhouden.
 • Bent 32-40 uur per week beschikbaar.
 • Bent bereid om te reizen naar de Randstad (waar onze opdrachtgevers zich bevinden), en staat open voor hybride werken.

Solliciteren

Solliciteer je bij Talent&Pro, dan is één vraag erg belangrijk: zijn wij een match? Daar komen we maar op één manier achter: een kennismaking! Solliciteer en vertel ons meer over jouw ambities. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Joost Renckens via 088 17 01 400.

Medewerkers aan het woord
Romy van der Aart casemanager Talent & Pro
Veel leren en op persoonlijk vlak groeien
Sonja Jahangiri Teamleider Talent & Pro
Een goede planning helpt je beter samenwerken
Alliane Mourik Consultant Talent & Pro
Professionele groei gaat ook over jezelf leren kennen
Talent & Pro medewerker aan het woord - werken in de financiële dienstverlening
De 6 voordelen van werken in de financiële dienstverlening
Talent & Pro medewerker aan het woord - Customer Due Diligence en Compliance Trainee
Due Diligence en Compliance vormen hot items in de financiële wereld
Talent & Pro medewerker aan het woord - Product Owner
Werken als Product Owner: een korte IT Q&A

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

Talent&Pro

Joost Renckens
Corporate Recruiter

Euclideslaan 2
3584BN Randstad
Nederland

088 17 01 400
[email protected]
Talent&Pro

Bekijk organisatieprofiel

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden