1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij Talent&Pro

Talent&Pro

Value in People

Sinds 1999

Sinds 1999 detacheert Talent&Pro hoogopgeleide Talenten en Professionals bij banken, verzekeraars, pensioenfondsen en het actuariaat. Inmiddels heeft Talent&Pro ruim 1000 medewerkers in dienst. Centraal in onze organisatie staat de persoonlijke ontwikkeling van onze collega's.

Gemaakt door mensen zoals jij

Dat klinkt misschien apart, maar wat Talent&Pro succesvol maakt zijn de ambitieuze mensen waarmee we samenwerken. Onze mensen lopen nét een stukje harder, om iedere dag waarde toe te voegen aan de organisaties waar wij voor werken. Naast het jonge talent dat we stimuleren, coachen en detacheren bij banken, verzekeraars, pensioenfondsen en het actuariaat, zijn het ook onze opdrachtgevers en belangrijke partners als Redmore waar we onze groei aan hebben te danken. Voor hen proberen we elke dag als organisatie 366 Dagen Beter te zijn.

Work hard

We vinden het belangrijk dat onze ruim 1000 collega’s zich zowel professioneel als persoonlijk steeds blijven ontwikkelen. Simpelweg omdat wij geloven dat iedereen waardevolle talenten heeft en dat wanneer je met onze trainingen, kennisopleidingen en persoonlijke coaching hard aan die talenten werkt, je jezelf en onze klanten kunt verrassen met wat je allemaal in huis hebt. Hun ontwikkeling faciliteren we vanuit onze kantoororganisatie door continu te zoeken naar innovaties die daaraan bijdragen. In 2020 riepen we daarom plan 366 Dagen Beter in het leven. Hiermee werkt elk team op ons hoofdkwartier in Utrecht aan verbeteracties die onze identiteit als ontwikkelbedrijf versterken. Onze hele organisatie is zo ingericht dat jij, op jouw manier, alles uit jezelf en je carrière kunt halen.

Play hard

Maar het leven draait om meer dan werken. Zo simpel is het. We vinden ontspanning en vrije tijd minstens zo belangrijk als het neerzetten van topprestaties. Bij Talent&Pro nemen we je daarom mee naar onze jaarlijkse skitrip, leuke evenementen en zijn we niet vies van een feestje. Work hard, play hard!

 

Contact

Talent&Pro

Recruitment Talent&Pro
Recruitment

​Euclideslaan 2
3507 LE Utrecht
Nederland

088 1701400

Talent&Pro

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden