1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij Talent&Pro

Talent&Pro

Value in People

Talent&Pro: traineeships voor starters op de arbeidsmarkt

Al sinds 1999 excelleert Talent&Pro in het ontwikkelen van starters met uiteenlopende studie-achtergronden. Met het traineeship als vorm, uitdagende opdrachten binnen diverse sectoren voor het opbouwen van relevante werkervaring en de coaching van een eigen People Manager maken de consultants van T&P razendsnel stappen. 

Snel groeien, continu ontwikkelen met een Crazy Career
Bij Talent&Pro groei je twee keer sneller dan in een reguliere baan. Je geniet gedurende je hele carrière van een onbeperkt opleidingsbudget, in te zetten via de Talent&Pro Academy. Gegarandeerd kennis en skills die passen bij wat de arbeidsmarkt van nu en straks van je vraagt. Daarmee onderscheiden onze consultants zich bij onze opdrachtgevers. 

Talent&Pro ontwikkelt jou in twee jaar van trainee naar consultant. Consultants specialiseren zich bijvoorbeeld tot project manager, business consultant, case manager, actuaris, product owner of compliance officer. Hoe Talent&Pro jou gedurende je carrière begeleid? Vraag ons er alles over tijdens een van onze Inhousedagen.

Dit zijn de belangrijkste voordelen van het traineeship:

  • Startsalaris van max. €2763,- bruto
  • Direct een vast contract
  • Onbeperkt opleidingsbudget
  • Flexibele vervoersregeling: switch moeiteloos tussen leaseauto, leasefiets, NS Business Card of laat je mobiliteitsvergoeding cash uitkeren
  • 27 vakantiedagen
  • Eigen People Manager

Werkgever met focus op joúw groei

Talent&Pro houdt zich dagelijks bezig met talentontwikkeling. De arbeidsmarkt schreeuwt om slimme professionals die snel inzetbaar zijn, over de juiste kennis beschikken en continu werken aan hun vaardigheden in een snel veranderende wereld. Talent&Pro investeert in die professionals. Het biedt persoonlijke aandacht voor de medewerker en een uitstekende service in het ontzorgen van opdrachtgevers bij kennis- en capaciteitsvraagstukken. Met de drive om elke dag beter te zijn voor allebei. 

Talent&Pro hecht daarnaast veel waarde aan vitaliteit en (werk)plezier. Daarom worden regelmatig evenementen en bijeenkomsten georganiseerd, waaronder jaarlijkse ski-trips naar Oostenrijk, Inhoudelijke Avonden met inspirerende sprekers en het House of Happy Rebels Festival. 

Talent&Pro gelooft dat iedereen van toegevoegde waarde wil en kan zijn. Daarom zijn starters met uiteenlopende studie-achtergronden welkom. Je kunt nu ook zonder hbo- of wo-diploma via een assessment een felbegeerd plekje bemachtigen binnen een van de ruim twintig traineeships van Talent&Pro. Bekijk jouw keuzemogelijkheden.

Ondernemen kan en moet maatschappelijk verantwoord. Daarom is Talent&Pro al jaren trots partner van diverse maatschappelijke organisaties, waaronder het Nederlands Film Festival, 3x3 Unites en Kandoor. Ook neemt Talent&Pro jaarlijks deel aan de Roparun om geld in te zamelen voor mensen en families die te maken krijgen met kanker. Met ons Campusteam ondersteunen we elk jaar tientallen studieverenigingen met een financiële bijdrage, trainingen en workshops. 

Waarom kiezen voor Talent&Pro

Van voltijd studeren naar voltijd werken is een uitdaging. Dat zien we en horen we elke dag. Talent&Pro zet zich in om die overstap goed te begeleiden. Dat begint met onze bekroonde onboarding. De voordelen van werken combineer je met de voordelen van leren. Met een traineeship ga je ontdekken, fouten maken, leren en de stappen zetten die je dichterbij jouw doelen brengen. Kiezen voor Talent&Pro is kiezen voor jouw ontwikkeling.
Bekijk de traineeships van Talent&Pro.
 

Medewerkers aan het woord

Bob werd al op zijn 28e Principal Consultant

“Ik volg nu al anderhalf jaar via Talent&Pro de master Business Procesmanagement & IT. Komende februari ga ik beginnen met afstuderen, maar het is supergaaf om te zien dat ik de kennis die ik opdoe tijdens deze opleiding al direct kan toepassen op mijn opdracht.”

Lees hier het gehele verhaal van Bob terug. 

Corporate Recruiter Margot spreekt dagelijks kandidaten voor onze traineeships. Zo ziet een dag bij Talent&Pro er voor haar uit

“Ik vind het belangrijk om een goed beeld te krijgen van iemands persoonlijkheid en achtergrond, inclusief interesses en drijfveren. Die aspecten brengt de kandidaat tenslotte allemaal mee als professional.”

Lees hier het gehele verhaal van Margo.

Helen van der Weij liep de Roparun met Talent&Pro en zamelde €25.000 in voor de palliatieve zorg voor mensen met kanker

“Ik ben trots dat wij een bijdrage kunnen leveren aan een verbeterde kwaliteit van leven voor mensen met kanker.”

Lees hier het gehele verhaal van Helen.