Loading...

Bezig met laden...

Business IT Traineeship bij Calco

Traineeship
Amsterdam
Bedrijf: Calco
Sluit: Geen sluitingsdatum (doorlopend)

Business IT Traineeship Calco

Denk jij bij de IT alleen aan programmeren en computers? De IT is zoveel meer! Ons unieke Business IT traineeship biedt jou de kans om zonder IT opleiding aan de slag te gaan in de meest innovatieve bedrijfssector op dit moment. Ontdek nu wat er voor jou mogelijk is binnen de IT met het Business IT traineeship van Calco.

Over het Business IT Traineeship

Wij begrijpen dat de IT voor jou op dit moment nog niet een walk in the park is. Daarom start je met een interne opleidingsperiode van twee maanden op ons kantoor in Amsterdam om erachter te komen wat de IT allemaal inhoudt en wat het jou kan bieden.

De Crash Course

Een gedegen basis biedt houvast voor de toekomst. Daarom vinden wij het bij Calco cruciaal dat iedereen kennis heeft van alle diverse gebieden binnen de IT. Je volgt daarom gedurende twee weken de Calco Crash Course. Je doet ervaring op over de specifieke onderwerpen; informatie analyse, software ontwikkeling, testen en functioneel beheer. Uiteindelijk gaat dit jou helpen om de schakel te worden tussen de business en IT en te ontdekken waar jouw interesse en kracht ligt

Specialisatie binnen het IT spectrum

Na de Crash Course ga jij jezelf in zes weken verder specialiseren. Je hebt inmiddels veel nieuwe ervaringen opgedaan en deze ga je nu concreet omzetten in certificaten. Je haalt o.a. je scrum certificaat en kan je specialiseren in een richting die jou het beste ligt. Wil je aan de gang als Projectmanager, werk je straks in DevOps teams als Functioneel Beheerder, of wil je misschien liever als Business Analist of Change Manager werken aan procesoptimalisatie? Wij zorgen dat je de juiste certificaten en begeleiding krijgt om je toekomst hierin veilig te stellen.

Hier houdt het echter niet op. Ook tijdens de opleidingsperiode krijg jij de kans om je kennis in de praktijk toe te passen. Start je eigen (IT) projecten op, werk samen aan automatisering of ondersteun project teams als Scrum master of Agile coach.

Doorleren in de praktijk

Uiteindelijk wil iedereen impact hebben op zijn of haar omgeving. Je gaat daarom gedurende 2 jaar het geleerde toepassen in de praktijk. Hoe wij je matchen aan een bedrijf? Dat is vooral op basis van je persoonlijkheid. Je krijgt bij ons geen nummer of stempel opgeplakt want een opdrachtgever kiest voor jou omdat jouw persoonlijkheid past bij het bedrijf en je daardoor jouw kwaliteiten optimaal kan door ontwikkelen. Met jouw achtergrond en soft skills maak jij namelijk het verschil en zorg je voor diversiteit op iedere afdeling. Ook als je ingezet bent bij je opdrachtgever blijven wij jou maandelijks coachen op soft skills en kan je meer technische kennis blijven opdoen.

Na het tweejarige IT traineeship, kiest ruim 90% van de trainees ervoor om de overstap te maken naar de opdrachtgever. Het blijft echter altijd je eigen keus. Welk besluit je ook neemt, na het afronden van het Business IT Traineeship heb jij je plek in de IT wereld meer dan verdiend en zijn je carrièremogelijkheden eindeloos!

Persoonlijke ontwikkeling

Niet alleen IT kennis staat centraal tijdens het Business IT traineeship. We werken ook samen aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Presentatie skills, communicatiestijlen, feedback geven en ontvangen… Het komt allemaal voorbij om je nog beter voor te bereiden op het werkveld.

Wie zoeken we voor ons IT Traineeship

Jij hebt:

  • een hbo of wo diploma, je studierichting maakt niet uit;
  • een perfecte beheersing van de Nederlandse taal (minimaal niveau C1);
  • een onstilbare honger naar kennis en skills op gebied van Business & IT;
  • communicatieve skills, een proactieve instelling en super veel zin om in de IT aan de slag te gaan;
  • jij wil een schakel zijn tussen teams en/of bent een kei in procesmatig denken;

Wat bieden wij jou?

  • Een tweejarig traineeship waarin je de kans krijgt om te ontdekken welke functie binnen de IT bij jou past
  • Doorlopende begeleiding bij jouw persoonlijke & professionele ontwikkeling
  • De kans je carrière bij een top 200 bedrijf van Nederland te starten
  • Diverse opleidingsmogelijkheden bij Calco;
  • Een kilometervergoeding van €0,19 per kilometer of een ov vergoeding tijdens je opleidingsperiode. Ga jij op inzet bij de opdrachtgever? Dan ontvang je een NS Businesscard die je ook privé mag gebruiken.

Solliciteer op deze vacature

Solliciteer nu als jij interesse hebt in deze vacature!

Medewerkers aan het woord
Mike Wallet Calco
Vakjargon, hoe ga je ermee om?
Foto Marjan van Appeldoorn
5 tips voor een succesvolle inzet
Foto Olga Krabbe
Mijn onverwachtse droombaan
Floor Philippen
I either win or I learn

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

Calco

Ralf ten Kroode
Campus Recruiter

Gatwickstraat 21
1043 GL Amsterdam

+31 (0)20 7 652 652
werken@calco.nl
https://www.werkenbijcalco.nl/

Bekijk organisatieprofiel

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden