Loading...

Bezig met laden...

Business IT traineeship bij Calco

Traineeship
Amsterdam
Bedrijf: Calco
Sluit: Geen sluitingsdatum (doorlopend)

Business IT traineeship Calco

Geen IT opleiding of -ervaring, maar wel carrière maken als Business IT’er? Het kan bij Calco!

Je hebt management potentieel. En sterke communicatieve vaardigheden. Daarnaast ben je analytisch en weet jij technische vraagstukken te vertalen op een manier die begrijpelijk is voor iedereen. Check! Met deze talenten kun jij de schakel worden tussen de business en de IT. In dit management traineeship bieden we je graag de kans om te starten in de meest innovatieve bedrijfssector van dit moment; de IT. Bij Calco zijn we er namelijk van overtuigd dat jij met al jouw eerdere ervaringen kan zorgen voor een frisse blik in dit vakgebied. En de kennis die je nog niet hebt? Die doe je op tijdens het traineeship! Wij leiden je op, begeleiden je en zorgen ervoor dat jij terechtkomt bij een top 200 bedrijf in Nederland. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van het Business IT traineeship? Lees dan snel verder!

Over het traineeship

Wanneer je bij ons start in het Business IT traineeship, krijg je direct de kans om je nieuw opgedane kennis toe te passen in de praktijk. Het twee jaar durende traject start met een interne opleiding van twee maanden, op ons hoofdkantoor in Amsterdam. Hier leer je IT in de breedte kennen, zodat je een goed beeld krijgt van het gehele IT landschap. Naast het ontwikkelen van je technische skills, vinden we het bij Calco ook belangrijk dat jij je ontwikkelt op het gebied van communicatie, samenwerken en zelfontwikkeling. Je soft skills dus. Klaar met de interne opleidingsperiode? Dan is het tijd om aan de slag te gaan bij een top 200 bedrijf in Nederland. Je gaat daar zo'n twee jaar op inzet. Gedurende deze periode word je intensief begeleid door je persoonlijke coach bij wie je met al je vragen terecht kunt. Verder kan je via ons opleidingscentrum blijvend aan je ontwikkeling werken. Zowel qua soft skill trainingen als inhoudelijke kennis.

De voordelen van ons traineeship voor jou

 • Je krijgt meteen een vast contract
 • Wij betalen jou vanaf dag 1
 • We helpen je bij het maken van de switch
 • Je krijgt een coach die je begeleidt bij je persoonlijke en professionele ontwikkeling
 • We zorgen voor een plek bij een top 200 bedrijf
 • Je krijgt een NS business card die je 24/7 mag gebruiken

Voor wie is ons IT traineeship geschikt?

Calco biedt kandidaten al sinds 2004 de kans om een switch te maken naar de IT. Inmiddels hebben wij al zo’n 3.000 trainees opgeleid en begeleid naar een carrière in de IT of Finance.

Omdat de IT van oudsher een ‘mannenwereld’ is, zien wij het als onze missie om hier verandering in aan te brengen. Wij streven naar een zo volledig mogelijke representatieve afspiegeling van de maatschappij binnen ons bedrijf. Wij blijven zoeken naar mogelijkheden om het voor iedereen nog meer ''thuis te maken” en kansengelijkheid nog verder te bevorderen binnen ons bedrijf en binnen de IT.

Wij verwelkomen iedereen bij Calco; waar je ook vandaan komt, waar je je mee identificeert, in gelooft of op wie je verliefd wordt. Ook de studiekeuze die je gemaakt hebt, is voor ons van minder belang. Wij kijken liever naar je potentie en talent.

Jouw profiel

 • Je hebt een hbo- of wo bachelor diploma. Je studierichting maakt niet uit (geen bachelor diploma? Check onze Potentials vacature)
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal (harde eis)
 • Je hebt een goede beheersing van de Engelse taal
 • Je wil jezelf graag ontwikkelen op het gebied van IT
 • Jij kunt jouw hoofd koel houden in drukke periodes en vindt zowel zelfstandig werken als in groepsverband werken prettig
 • Je bent reisbereid. Woon je ver van de Randstad af? Dan kunnen we je tijdelijk huisvesting bieden.

Ons aanbod aan jou

 • De kans om te ontdekken welke functie binnen IT bij jou past
 • Je wordt betaald vanaf dag 1 van het traineeship (en vanaf inzet zo’n €2545 bruto per maand)
 • Je ontvangt een vast contract van Calco
 • 26 vakantiedagen en 8,33% vakantiegeld
 • Al een vakantie gepland? Geen probleem! Je kunt al met de Crash Course beginnen en daarna kun jij gewoon op vakantie gaan
 • Persoonlijke begeleiding bij jouw ontwikkeling door een eigen fieldmanager (coach)
 • De kans terecht te komen bij een top 200 bedrijf van Nederland
 • Uitgebreide opleidingsmogelijkheden
 • Een kilometervergoeding van €0,19 per kilometer of een ov-vergoeding tijdens je opleidingsperiode. Ga jij op inzet bij de opdrachtgever? Dan ontvang je een NS Business card die je 24/7 mag gebruiken (dus ook privé)
Medewerkers aan het woord
Mike Wallet Calco
Vakjargon, hoe ga je ermee om?
Foto Marjan van Appeldoorn
5 tips voor een succesvolle inzet
Foto Olga Krabbe
Mijn onverwachtse droombaan
Floor Philippen
I either win or I learn

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

Calco

Cicillia Sloote
Campus Recruiter

Gatwickstraat 21
1043GL Amsterdam
Nederland

+31(0)20 7652 652
[email protected]
www.calco.nl

Bekijk organisatieprofiel

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden