Waarom een traineeship?

Wellicht heb je onze pagina met een aantal voordelen van een traineeship al even bezocht. Het belangrijkste bij je keuze voor een traineeship of ander starterstraject is goed te kijken naar een functie die goed bij je wensen past en dan is het daar gelijk ook verstandig om alvast bij je zelf na te denken; waar zie ik mijzelf over een aantal jaar en is dat mogelijk binnen de organisaties waar je gaat solliciteren? Het mooie bij traineeship is hierbij natuurlijk wel dat je bij een traineeship vaak de kans krijgt om binnen.

Waar je binnen de ene organisaties kan starten in een traineeklas met een groot aantal medetalenten zal je bij andere organisaties een meer maatwerk traject kunnen starten waar je alleen start of een kleine groep medetrainees.

Het is daarnaast slim om te kijken naar de mogelijkheden van verder ontwikkeling, begeleiding, work/life balance, doorgroeimogelijkheden en natuurlijk de primaire en secundaire voorwaarden.

Ook de cultuur en sfeer binnen een organisatie zijn natuurlijk van belang. Het is daarom goed te kijken wat het beste bij je past en wellicht ook geen gek idee om een business-course of inhousedag te volgen of bezoeken.

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie