Loading...

Bezig met laden...

Corporate recruitment meewerkstage bij Talent&Pro

Stage
Utrecht
Bedrijf: Talent&Pro
Sluit: Geen sluitingsdatum (doorlopend)

Corporate recruitment meewerkstage

Talent&Pro is een detacheerder met ambitieuze groeidoelstellingen. Wij ontwikkelen veelbelovend talent tot volwaardig professional. En bedienen met deze professionals alle grote financiële dienstverleners in Nederland. Dat gaat niet zomaar. Ons team van Corporate Recruiters zet zich dagelijks in om het talent te vinden, te benaderen en binnen te hengelen. In de war for talent realiseren zij topresultaten in het werven en selecteren van onze doelgroep. Zij zijn gesprekspartner en business partner voor interne opdrachtgevers en zorgen er zo voor dat vraag en aanbod naadloos op elkaar blijft aansluiten. Onze recruiters zijn daarin proactief, flexibel, en hebben een ambitieuze instelling. Wil jij dat ook ontwikkelen als stagiair? Lees dan verder en solliciteer snel!

Jij, als stagiair(e)

  • bent bezig met je hbo-diploma;
  • bent een leuke aanwinst voor ons recruitment team;
  • staat graag in contact met mensen en bent goed in netwerken;
  • zet de puntjes op de i en bent een aanpakker;
  • bedenkt creatieve oplossingen als echt organisatietalent.

Wij, Talent&Pro

  • bieden jou uiteraard een stagevergoeding;
  • ontvangen je met open armen en geven je intensieve begeleiding;
  • hebben een telefoon en een laptop klaarliggen (die je tijdelijk in bruikleen krijgt);
  • geven jou de kans om afwisselende ervaring op te doen binnen een jonge, informele en groeiende organisatie;
  • zorgen voor voldoende ontspanning met onze evenementen, borrels en bootcamps.

De uitdaging

Als Corporate Recruitment Stagiair ondersteun je het acht-ledig Corporate Recruitment team. Het Corporate Recruitment team is verantwoordelijk voor het aannemen van nieuwe talenten die interesse hebben in de financiële dienstverlening. Het is een stage om te ontdekken wat er allemaal speelt in de Recruitment-wereld en tevens een mogelijkheid om veel carrièremogelijkheden te zien. Denk hierbij aan de Candidate Journey, de samenwerking met marketing, de ontwikkeling van talenten, nieuwe technieken zoals bijvoorbeeld een chatbot en het optimaliseren van verschillende platformen. We ontwikkelen je tot een goede gesprekspartner, wat je verder zal helpen in de rest van je carrière.

Het is een zeer dynamische functie met veel verantwoordelijkheden. Zo ondersteun je de recruiters in gesprekken, source en bel je je eigen gevonden kandidaten, ga je mee naar campus activiteiten, ben je verantwoordelijk voor het posten van vacatures, denk je mee over het werven van nieuwe talenten en help je mee met het organiseren van Inhousedagen. We bieden tevens de mogelijkheid om een onderzoek te schrijven over een recruitment gerelateerd vraagstuk.

Solliciteren

Zijn wij een match of wil je daar achter komen? Solliciteer dan via de website of stuur je sollicitatie naar fleur.tuin@talent-pro.com. Heb je nog vragen of wil je meer informatie, neem dan contact met mij op. Je kan me bereiken via 06-83529743.

 

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

Talent&Pro

Fleur Tuin
Corporate Recruiter

Euclideslaan 2
3584 BN Utrecht

06-83529743
fleur.tuin@talent-pro.com
Talent&Pro

Bekijk organisatieprofiel

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden